Heey`
Peii , distrati`va \m/.
Ascultati muzica favorita si dansati, bateti`va cu perne, machiati`va cu ochii inchisi una pe alta si radeti apoi de lucrul care va iesi . Uitati`va la un film de groaza sau la unul de comedie, cititi bancuri, povestiti intamplari, vorbiti despre baieti, uitati`va la reviste cu diferite vedete si vedeti care e mai draguta :* jucati carti . Faceti popcorn:d.Face`ti va poze si daca aveti si facebook publica`ti`va pozele :p, faceti farse la telefon etc. Face`ti`va unghiile :o. Jucati jocuri intre voi gen flori, fete baieti
Distractie placuta
Va uitati la TV, filme de pe internet, jucati carti, sah, table, mai vorbiti de una-alta... spuneti povesti, vorbiti pe mess, faceti poze
Nu stiu ce varsta aveti, dar daca suntei mai mari, ati putea sa luati ceva alcool, sa va imbatati putin, sa dati muzica tare sa se auda in tata casa si puteti face ce vreti. Enjoy your life 'till you can!
Eu daca as avea 2 zile cand parintii nu sunt acasa, as face un party, cu cativa prieteni mai apropiati, (in jur de 10 pers), si sunt sigura ca am petrece un timp minunat acasa. Daor din pacate, acest lucru nu se prea intampla.ar trebui sa profiti de aceasta ocazie
Have fun!
Sa va jucati si sa va distrati.De ex:va machiati cu rujurile mamei,va jucati cu rochii de ale mamei sau de a tale,va uitati la tv,ascultati muzica, jucati carti, barfiti...etc
Pai,eu stiu cum e pentru ca am incercatIn primul rand, am iesit afara si am stat cat am vrut.In al doilea rand, puteti sa va distrati uitandu-va la filme de groaza sau de dragoste mancand niste prajituri delicioase puteti asculta muzica si vorbi despre ce va doare si despre baieti bafta! Funda?:X:X:*
Sa depanati amintiri, sa va uitati la o comedie impreuna sa va mai spuneti niste secrete chestii de fete...:d
Eu ma uit la filme ( comedii ), mancam dulciuri ca spartele, nu mai ne controlam vocabularul , muzica la maxim se stie ( vecinul e manelist, e o metoda numai buna de'al stresa tinand cont ca ascultam RAP:d)facem ceva bunut ( budinca, briose ), chemam pe cineva, vine ea cu cainele ( e puiut ), ne incercam talentele ( machiat,coafat),barfe, facebook, unghii
Pai puteti pune muzica la maxm in boxe puteti sa va uitati la un film de groaza sa va bateti cu perne sa stati treze toata noaptea sa stai toata seara pe calculator sa de vorba cu prieteni.eu o sa stau cu o prietena singura si planurile astea ni le-am facut. distractie placuta. funda te rog!
Ubyta2000 întreabă: