| Mariiia_4884 a întrebat:

Ce pot sa vb pe mess cu un baiat?! p care il plac. ff mult?! funda cele mai frum idei. appp nu.: ce ai mai facut la scoala,. etc!? rapidddddd. mssss.

10 răspunsuri:
| Annitu a răspuns:

"ce zodie esti?"
"ce tip de fete iti pIac?"

"ai iubita?"...etc

| mihaibrasov a răspuns:

Ii dai webcam cu tine goala. Mare smecherie.

| PeAcE a răspuns:

Deci nu e o idee care mi-a venit deodata ci pe care am si pus-o in aplicare acum putin timpbatting eyelashes.
Intr-o seara ma plictiseam si mi-a venit ideea sa caut niste glume pe internet si in acelasi moment a intrat si EL. I-am zis „buna! cf"
el a raspuns etc etc si m-a intrebat ce fac in acel moment si eu i-am zis ca ma uit pe youtube la niste bancuri si l-am intrebat daca nu cumva vrea si el sa se uite cu mine si el a zis ca oricum nu are ce face si ne-am uitat aman2 pe Zync sau nu mai stiu cum se numeste la niste videoclipuri cu glume, gen DEKO CAFE si asa am inceput sa vb si despre alte lucruri si el mi-a zis ca ma place si eu i-am zis ca il plac si cam asa au decurs lucrurile.

Succes!big grin

| Lora_6439 a răspuns:

Trebuie sa descoperi ce pasiuni are el si sa ii arati ce pasiuni ai si tu sau sa ii demonstrezi ca ai si tu aceleasi pasiuni ca si el, apoi sa vorbiti despre ele happy Si poti sa-l intrebi orice curiozitate ai despre el happy Poti sa vb absolut orice cu el dar sa fie discutii care sa-l atraga, ca sa nu-l plictisesti.

Răspuns utilizator avertizat
| Mariiia_4884 explică:

Lol

| Trixx a răspuns:

Buna! Cred ca toti trecem prin asa ceva. Probabil este un baiat dragut pe care nu il cunosti prea bine si nu prea vb cu tine pe mess. Poti incepe sa iti faci o lista cu niste intrebari gen "Ce muzica asculti?" sau "Care e emisiunea ta tv preferata?" chestii de genu. Chiar daca tii se pare ca te bagi in seama el nu observa chesti asta. Na nujt... dupa ce aflii cateva lucruri depre el cum ar fi ceea ce ii place atunci poti incepe sa deschizi sibiecte care sa il fascineze. Adica sa aiba placerea de a vorbi cu tine. sa ii intrii pe sub piele

| YoppKidde a răspuns:

Sinplu ii spui ca il placi e dragut fi tu insuti si daca te place te place daca nu nu este pentru tine happycrede-ma daca incerc sa fii altcineva vei regreta mai multe sfaturi pe ladesene.net

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

BunA cf

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut dar mi-am facut cont pe chat