In acest caz trebuie doar sa iti indrepti unele discutii si subiecte pe care le ai cu prietenii spre aceea fata(poti incepe de la haine, modul in care este imbracata, muzica, seriale, show-uri tv care te-a impresionat, daca esti genul care stie multe, spune-i cateva lucruri interesante mai putin cunoscute) in principiu poti discuta cam tot cea de vorbesti cu prietenii si cu o fata
Pai...poti vorbi cu ea cam ce ai vorbi cu oricine...conteaza doar sa fi tu si sa te porti ok.
Pai incepe sa vorbesti despre lucrurile care-ti plac, pune-i intrebari, asa o cunosti mai bine si o sa stii despre ce sa vorbesti la urmatoarea,, intalnire'' cat despre cititul in ochi( nu stiu )
Incearca sa gasesti un subiect care sa nu o plictiseasca. Daca esti fata in fata cu ea incearca cu ceva trucuri de magie, citestei in palma. O sa fie foarte entuziasmata fetelor le plac lucrurile astea.
Salut!
Știi, ideea cu cititul în ochi chiar îmi place, doar că încearcă să faci acest lucru la sensul figurat (sau uitîndu-de în ochii ei, fă-i multe complimente).
Încearcă, merită!*)
Cu o fata poti deschide multe subiecte. Pentru inceput puteti vorbi de chestiile ce va atrag(gen hobby-uri) si apoi aprofundati discutia pe diferite teme ce pleaca din asta. Ce nu cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea: despre fostele tale. Cat despre cititul in ochi, e destul de greu si destul de usor. Depinde de persoana. Nu poate sa-ti spuna cineva cum se citeste in ochi. O sa auzi raspunsuri: daca ii straluc ochii sigur ii indragostita. Da asa e. Dar nimeni nu te va invata cum sa citesti un om in ochi. Bafta
JustMeCata întreabă:
paulikeEe întreabă: