| GoSsip GiRl a întrebat:

Ce poti face ca o persoana sa te ierte.

14 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Nu este suficient sa ierte, este nevoie si sa uite si asta necesita un comportament adecvat de lunga durata din partea ta.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Depinde foarte mult si de greseala pe care ai facut-o happy
Unii oameni iarta foarte repede, dar uni nu sunt asastraight faceCea ce poti sa faci este sa iti ceri scuze si sa promiti ca data viitoare nu vei mai repeta greseala facutawinking

| Gabystelistu95 a răspuns:

Eu voi zice asa: Imi cer scuze Jullia (un exemplu) te rog sa ma ierti pentru toate greselile facute, promit sa nu se mai intample asta, te rog din suflet ma ierti?

| username_8290 a răspuns:

Da. depinde de greseala. in primul rand sa iti ceri scuze.si sa ii aratsi respectivei persoane ca, chiar iti pare rau.

| Kidu a răspuns:

Demonstreaza-i prin fapte ca te-ai schimbat si meriti sa fii iertata, si desi se spune ca unele greseli nu pot fi iertate, nu avem dreptul sa judecam pe nimeni, caci Dumnezeu o va face.
Acum depinde si de caracterul persoanei careia i-ai gresit, daca accepta scuzele usor, sau isi sustine opinia si nu te lasa sa ii explici.
in fine, eu iti doresc sa te ierte acea persoanahee hee

| danbnz a răspuns:

Alessia... eu te iert pentru felul absolut jenant in care poti sa dai un raspuns... gramatica zero... unde ai invatat sa scrii asa mai copile...
Jullia: capul jos, sorry cu mina pe inima...

| D33d33wttzzaaaaaaa a răspuns:

Depinde de greseala. Sunt greseli care nu se pot ierta, da sunt si cazuri in care timpu` vindeca problema.

| uzzi92 a răspuns:

Pai depinde de greseala... daca tii cu adevarat la persoana pe care ai ranit-o... ii spui foarte sincer ca iti pare rau ca ai gresit si ca promiti ca nu mai repeti greseala... si ca mai vrei o sansa... dar pe fata ta sa se citeasca parerea de rau...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot c poti sa faci e sa fi sincera, sa'i zici ca'ti pare rau, sa recunosti unde ai greshit si sa ii spui ca daca ai putea sa dai timpu inapoi l ai da si n ai mai face greseala aia dar pentru ca nu s poate tot c poti sa faci e sa'l(sa o) asiguri ca nu vei mai face acel lucru, iar apoi acordai un ragaz persoanei respective.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-ti cere iertare.Mai fa o data greseala in spirit de gluma.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Ideal ar fi să nu-i aduci supărare.
Trebuie să-ţi recunoşti vina şi că vrei să repari ceea ce ai greşit.
O a doua şansă numai a cea persoană ţi-o poate oferi sau nu!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iarta-ma, te rog! Am...gresit. E de ajuns.

| AlliCe a răspuns:

Sa-ti repari greseala facuta.

| kuckiecandle a răspuns:

Multe...depinde de motivul pentru care s-a suparat pe tine... incearca sa iti repari greseala... daca nu functioneaza incearca sa ii demonstrezi ca a fost o greseala... cam atat ...cat timp nu stim cu ce ai gresit sau cu ce ai suparat-o pe persoana respectiva

Întrebări similare