| deea_3205 a întrebat:

Ce poti face intr-o duminica?(cand esti singur acasa)

Răspuns Câştigător
| Maryanoo a răspuns:

Fara PC: Sa gatesti ceva bun chiar daca nu prea te pricepi, sa citesti o carte buna sau o revista anti-plictiseala, sa constriesti o macheta daca ai prin casa, sa faci exercitii de gimnastica sau aerobic, sa te uiti la TV la ce iti place cel mai mult, sa iti faci ordine in haine sau rechizite, sa stai intinsa in pat si sa butonezi telu (sms-uri) sau sa vbesti cu prietenii sau nu numai, sa inveti pentru scoala(neah :P); iar la PC: sa vizionezi filme, sa asculti muzica, sa joci remi pe www.joci.ro, sa joci conquiztador pe www.conquiztador.ro, sa ratacesti pe facebook, daca ai profil, daca nu sa iti faci unul, sa scrii pe blog, daca ai, daca nu, sa iti faci unul, sa joci jocuri (de ex. Sims) etc. Cam asta mi-a venit mie in cap acum :P O duminica placuta!

8 răspunsuri:
| AnneMarri a răspuns:

Multe şi mărunte. devil

| DianaScorpio a răspuns:

Orice iti pofteste inimioara, atata timp cat nu faci dezastru in casahappy Uita-te la televizor, asculta muzica, danseaza, canta, joaca-te pe calculator, citeste ceva in liniste. Astea sunt doar cateva exemple, atata timp cat nu faci dezastru sau prostii, fa orice dorestithinking

| Sebby a răspuns:

Daca esti tocilar : sa inveti
Daca esti betiv: sa bei
Daca esti petrecaret : un party
Daca esti emo : sa stai pe intuneric.

| valentinalina a răspuns:

Alkool droguri si tigari

| TraficantaDeFunde a răspuns:

Pai eu ori stau pe calc, ori citesc reviste depinde de ce am chef

| Adryan28 a răspuns:

Poti da o petrecere sau poti sa iti inviti prietenele la tine acasa si puteti sa faceti lucruri care le fac fetele ( de facut unghiile, machiaj.etc)Sau sa iesiti la un film sau o inghetata!

| GaGy a răspuns:

Sex.

| adekido a răspuns:

Pai, poti face multe. Eu, de exemplu, sunt de vineri singura acasatongue. Si chiar n-am chef de nimic, deci stau si pierd vremea pe calc. laughing
Dar sunt atatea lucururi de facut, acum depinde ce varsta ai si ce tip de persoana esti. Dar e valabil pentru toti iesitul in oras, plimbarile in parc, du-te p-afara cu bicicleta, rolele, viziteaza-ti prietenele...

Întrebări similare