Prajitura in 2 culori
200g unt, 1 ou, 1 galbenus, 170g zahar pudra, 2 ling cacao, 170ml lapte, 250g ciocolata de menaj, coaja rasa de la 1 lamaie si 1 portocala, 2 linguri pesmet fin,
cum procedezi:inmoi pesmetu in lapte. Dai ciocolata pe razatoare mare, Freci spuma untul inmuiat la temperatura camerei, cu zahar pudra si coaja lamaiei si portocalei.Adaugi galbenusul, oul batut apoi pesmetul inmuiat in lapte vsi omogenizat.Imparti compozitia in doua.In jumatate de compozitie adaugi cacaua cernuta si 1/3 din ciocolata rasa.pe o folie de plastic sau o folie de celofan, asezi compozitia maro si ii dai o forma dreptunghiulara, iar deasupra intinzi uniform compozitia galbena si presari ciocolata ramasa.Invelesti prajitura in folie si o dai la frigider timp de 2 ore. O scoti din frigider in momentul servirii, indepartezi folia si o tai in felii.
este foarte bunesau cel putin mie mi-a placut:Xdaca paate primesc si eu funda