Bună,
Mai întâi cartea, apoi filmul. De ce?
Păi, citind cartea eu sunt "regizorul" eu decid în mare cam cum arată totul.
Şi e mult mai interesant, pentru că filmul e ca un fel de speed-up. Filmul are o limită de 2 ore şi ceva,
Cărţile nu au limite.
Numai bine!
Eu prefer cartile, deoarece iti poti imagina cum vrei tu personajele, circumstantele etc. si te poti opri cand vrei. Ma rog, si la film poti da pe pauza, insa nu e acelasi lucru.
Mie imi place sa simt cartea, sa vad randurile, sa dau paginile... Asa e frumos! Cartile te impresioneaza mai mult ca filmele, chiar daca impactul cu crudul adevar nu e acelasi ca in film. De exemplu, o explozie. O vezi diferit daca ti-o imaginezi tu sau daca o vezi intr-un film.
Cartile iti simuleaza imaginatia si te ajuta.
Hey (:.
mai degrabă o carte. nu sunt tocilară sau ceva, dar din carte îţi poţi imagina exact cum vrei tu acea acţiune. filmul este cum a vrut cel care l-a făcut să fie, nu cum vrei tu. de exemplu, dintr-o carte:,, el a fugit pe câmpul din apropierea casei". ţi-l imaginezi pe tip cum iese pe geam, sau cum fuge pe uşă, sau cum se furişează pe lângă părinţii lui, EXACT AŞA CUM VREI TU. în film este deja clar cum vrea să facă, filmul nu-ţi dă voie să-ţi imaginezi tu. dar normal că-mi plac şi filmele, nu le urăsc. dar dacă ar fi să aleg între o carte şi un film, aş alege o carte.
anonim_4396 întreabă: