La mine in oras nu e Mc'
Doar cand ma duc prin Buzau.ma duc la Mc'. dar nu mereu nu prea imi place mancare fast-food.
In fine.
Meniul meu preferat este happy meal ))
p. s.: il iau doar pentru. jucarie )
Nu prea frecventez Mc'Donalds sunt de parere ca mancarea de tim fast food nu e chiar sanatoasa, cu toate ca e buna si cand am ocazia mananc cu placere!
Pai... 1 mc puisor, 1 sprite, o portie mare de cartofi pai si o inghetata cu caramel! yummy...
Un meniu chiken roll mik si un shake royal nu mananc mult eventual si o cafelutza daca nu imi iau shake
Meniu McChicken sau Happy Meal si imi plc foarte mult Shake`ul de capsuuuunnni :X
MC puisor, un pepsi de la KFC, cartofi prajiti, sos de usturoi de la KFC=D
pace!
1 Mc Puisor si 1 Chessburgher si ori inghetata Mc Flurry sau shake de capsuni.
Pai din Happy Meal doar cartofii si sucul.De cand ma stiu imi plac doar astea.
Pai, imi place in mod deosebit Mc. Puisorul, shack-ul cu vanilie si daca mi-se face sete un Sprite.Stiu ca sunt nesanatoase dar nu imi fac griji in privinta asta deoarece nu am mai trecut pe la Mc de asta vara, si in general nu merg decat de cateva ori pe an .
Nu mananc la Mc, KFC, nici daca mor de foame. In 2006, am servit o pizza de la Pizza Hut, si noaptea am facut plancton la buda, cred ca astia pusesera in pizza vreun agent de curatat tractusul intestinal, ce-i drept nu am mancat acea pizza la PH Romania, ci in Londra, oricum nu am calcat nici in Ro la ei dupa acel episod.