Bratara. A purta lant mi se pare prea extravagant. Bratara as putea-o ascunde daca vreau. Nu as folosi-o in sensul de : uite ce cool sunt! Nu am purtat oricum nici bratara pana acum. Port in schimb niste matanii sfintite primite de la un prieten adevarat.
Ambele imi plac. Lantisorul il port in toate anotimpurile, pe cand bratara o port doar vara, pentru ca atunci cand port bluze cu maneci lungi oricum nu se vede.
Bratara! MI se pare mai confortabila, dar si lantul e destul de comod insa ma simt mai in larg cu o bratara, nu imorta ce folosesti ci consta in libertatea si acomodenia ta! mia parut bina sa te ajut
Cred ca ambele dar lantul sa fie finut, si bratara este frumoasa depinde de gusturiile fiecaruia mie cred ca cel mai mult lant imi place da
Nu mai purtati bratari sau mai ales chiciuri de bratari cel mai bine ar fi sa purtati ceasuri de firma binenteles.Asa ca toata lumea la cumparat de ceasuri.
Brataraa, nu stiu da uneori si lantul (depinde ce fel) adica nu din alea d aur ca toti urmasii lui guta))))
lant ceva d genu anarcy, pentagrama si asa mai departe
Deci imi este greu sa ma decid ce anume imi este mai comod sa port, dar cred ca nu m-ar deranja daca le-as purta pe ambele si sa fie din aur-preferinta mea...