Prefer sa am timp de mine si de cei dragi mie, oferindu-le toata dragostea si compania mea atunci cand ploua, deoarece ploaia ii strange pe toti membrii unei familii, ii uneste si ii ''provoaca'' la povesti, voie buna si intelegere!
Soarele ne scoate afara din casa, rareori ne abtinem sa iesim atunci cand afara este cald, scaldat in razele soarelui!
Prefer ploaia, din motivele mai sus specificate, dar si datorita faptului ca un strop de apa natural, pune natura in miscare, totul prinde forma si contur, iar viata este mai verde si mai umana!
In zilele toride prefer o ploaie de vara...pentru a ma racori
in zilele friguroase prefer soarele..pentru a ma incalzi.
Prefer ploaia.Mai bine tusesc & stranut ca am stat prea mult in ploaie....decat sa fiu arsa de soare & lesinata de caldura
Depinde de starea de spirit pe care o am in momentul respectiv. Acum prefer ploaia pentru ca este prea cald iar aerul conditionat imi provoaca dureri de cap. Am momente cand vreau sa ninga si sa vina Craciunul (iubesc iarna) si momente cand imi doresc sa vina odata vara sa ma duc la plaja (ador si marea). Deci prefer si ploaia si soarele si zapada
Prefer mai bine ploaia decat soarele pentru ca soarele arde prea tare dar ploaia cand ploaua prea mult nici aia nu - i bine atunci este la fel pentru mine