De toate, daca imi permite timpul. Sunt zile in care il deschid doar sa citesc mail-urile pentru ca timpul nu-mi permite prea multe. De obicei intru de la munca, si pe TPU la fel ca de jocuri si stat la taclale pe mess nu-mi permit.
Nu cred ca putem raspundem concret la aceasta intrebare din moment ce starea de spirit a fiecaruia este variabila de la o zi la alta
Sa vad un film sau sa stau pe tpU. Mai navighez din cand in cand si uneori socializez pe mess, dar numai cand prind persoanele cu care pot sa socializez calumea. Din pacate, sunt cam putine...
Buna.
Eu stau de vorba cu niste colegi pe mess, ma joc pe Facebook, raspund la intrebarile de pe TPU si ma mai uit pe Hi5. Cam asta fac eu pe calculator. Iar, cand am timp ma mai joc si Sims. Tu ce faci?
Pai eu ma joc counter sau metin2 server privat sau vorbesc pe skype cu un prieten
Pai le fac pe toate in acelasi timp, dau drumul unui film de pe PC sa ruleze pe ecranul unui televizor (si mai ma uit din cand in cand la el ), pe monitorul Pc-ului ma joc un joc multiplayer asa ca utilizez si netu", in anumite momente folosesc si chatul jocului in loc de mess .
Toatte le fac! si ma joc si scriu mesaje pe "odnoklasniki" pe'skupe' pe TPU sau ma uit pe goo maps!
Precum ronnis activitatea la calculator variaza de la o stare la alta...eu insa de obicei vizionez filme sau lucrez