| Aηηy a întrebat:

Ce pret are intrarea la Aqua Magic Mamaia 2010? Daca puteti fi mai expliciti in legatura cu pretul biletolor si pentru copii si pentru adulti.
Si inca ceva, la Satul de Vacanta pentru cei care ati fost, ce pret aveau masinutele, parasutele, caruselul, ciocanele? Dau fundita :*.
PS. Trebuie sa imi fac socotelile de pe acum devil)

Răspuns Câştigător
| pitikaaaa a răspuns:

Pai la Aqua Magic intrarea pentru copii e de 30 lei si pentru adulti 50 (sau 60), iar in satul de vacanta caruselul (15 lei), masinutele (6 sau 7 lei), parasutele (15 lei), iar in ciocane te sfatuiesc sa nu te dai fiindca nu e sigur, dar totusi iti zic cat costa (7 lei).

13 răspunsuri:
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pana pe 31 august pentru adulti platesti 60 lei si pentru copii mai mici de 1. 50 platiti 30 lei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru copii 30 lei si adulti 60 lei la aqua

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te contrazic "gEn. N-am NuMe" referitor la caruselul din Satul de Vacanta, acesta costa doar 12 ron, la fel si ciocanele:p si app de ciocan: nu stiu cat de sigur este, insa merita sa te dai in el.Pana la urma, ce mai e sigur in Romania? Distractie placuta tuturor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este 40 ron-adult si 20 ron-copil, iar daca mergi dupa-amiaza pretul e de 30 ron-adult si 15 ron-copil

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://ro.wikipedia.org/wiki/Aqua_Magic

| myulica a răspuns:

Am fost eu: in ciocan 10 ron, in turn e 20 ron, in montagne russe e 15 ron si in caz ca vrei sa dai cu pumnu e 1 ron laughing

Alte răspunsuri
| bella_4678 a răspuns:

40 de lei=copil, si 50 de lei=adult

| Cristina2000 a răspuns:

Copiii platesc 30 de lei, iar adultii peste 1, 50 inaltime platesc 60 de lei.