| Alexa_1033 a întrebat:

Ce prostie mare ati intampinat de-a lungul timpului pana azi?
{desi prostia ne pandeste la fiecare colt, in fiecare moment si pretutindeni :d laughing) }

7 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Prosti, prosti peste tot dai numai de prosti! nu e chiar atat de greu sa nu intalnesti prostii...uof...prostia mea este ca ~incerc sa fiu prea perfecta~ si asa ma cam trage in jos.

| maryana5 a răspuns:

Am auzit si eu o replica de genul "faaah! mi-e foame du-te si munceste" de la un barbat de aproximativ 30 de ani straight face
sau inca o replica "Imi vine sa fac ca*a care ma tine si pe mine?" rolling on the floor am cazut de pe scaun de ras rolling on the floor
Doamne! mare-TI e gradina laughing

xoxooo, mary peace sign

April
| April a răspuns:

Cea mai mare prostie pe care am trait-o in anii din urma, a fost sa strigam ca bezmeticii pe strazi:"Jos comunismul!" si apoi sa-l alegem de trei ori la rand pe Iliescu...

| anonim a răspuns:

Pai tocmai ai dat tu raspunsul.rolling on the floor

| fryekid a răspuns:

Prostie? nu am invatat la mate, de fapt nu am mers aproape de loc la mate, nu m-a interesat si acum nu inteleg de ce conteaza pentru mine atata daca raman corigent la mate daca oricum nu ma interesa de matematica si scoala?! Ce se intampla?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa iti faci rau cu mina ta. adica sa n iti vezi de treaba ta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prostie! ...mai bine spus neatentie... odata cand am vrut sa imi fac baie la cap, in loc de sampon am folosit gel de dus crying .am ramas socata cand am realizat ce am facut rolling on the floor