| LoOvE a întrebat:

Ce prostii(glume) a-ti facut in casa? Ceva ce v-a ramas intiparit in minte?

Răspuns Câştigător
| tpucristian a răspuns:

Pai.tata in timp ce statea pe scaun i-am dat foc laughingla degetlaughingo gluma proastalaughingam aruncat o galeata cu vopsea de la etajul 4 in capul unui veci directia a fost gresita trebuia sa loveasca un bmw carea avea muzica la maximbig griniam dat mamei o bomboana care are gust de chili.l-am speriat pe fratemiu cu o pilula de sange ma jucam cu el si i-am zis sam dea o palma si cand a dat am spart pilula in gura si a sarit bors laughingFunda laughing0

3 răspunsuri:
| blueangel99 a răspuns:

Ok, deci nu eu am făcut asta, au făcut-o nişte nebuni de la noi din clasă:
Iarna trecută, erau afară cu ăia de la a 8-a şi aruncau cu blugări pe geamul de la clasă, şi noi aveam geamurile deschise, şi deci a intrat zăpadă, şi la un momunt dat, au lovit sistemul audio, şi să vezi ce ceartă şi-au luat la ora de mate şi şi-au luat ceartă şi de la dirigintă. Ar fi trebuit să plătim, dar noroc că nu s-a-ntâmplat nimic laughing

Alta... pe asta am făcut-o eu... deci, într-o pauză, vorbeau copiii prin clasă, şi era şi un copil care tocmai terminase de mâncat ceva, deci hai să-i fac o glumă. Îi zic:
-Măi, vezi că ţi-a rămas ceva pe nas. Cam pe aici (şi arătam pe nasul meu şi el mă urmărea cu degetul pe nasul lui.) Şi când a ajuns cu degetul pe vârful nasului i-am apăsat eu repede pe vârf. Au râs toţi oh go on

Alta... De Moş Nicolae o aşteptam noi pe profa de istorie, şi erau şi băieţii cu cornul şi laptele, şi a văzut unul pe catedră o jucărie cu Moş Crăciun, şi se holba la ea, la un moment dat ne-a întrebat :
"Băăăhăăi! Pe asta aţi cumpărat-o de la second? Că uite ce urât e! Zici că-i luat de la second"hee hee

Alta...Un coleg mai tâmpiţel aşa s-a găsit în ora de engleză, împreună cu colegul lui de bancă să înjure Dinamo,( că ei sunt stelişti)Şi au început cu înjurături mamă-mamă rolling on the floor Şi norocul lor că nu era profa în clasă, că altfel era vai de pielicica lor.
Cam atât îmi amintesc.

Numai bine!

| FlorinDiablo a răspuns:

I-am pus tatalui vopsea in sticla de aftershave,il udam cu apa in timp ce dormea, dadeam cu petarde langa el in casa, lu diriga odata i-am pus perna de basini la scoala pe scaun si a facut partz.Am aruncat o galeata plina de apa pe femeia de servici

| coss a răspuns:

Am lipit usa la frigider cu super glue.