| rascumihai33 a întrebat:

Ce reactie are un corp uman in timpul incinerarii? (ma refer la unul neinsufletit)

Răspuns Câştigător
| jahjah a răspuns:

Nu se ridica nici un mort in fund rolling on the floor asa cum arata si porcul cand il parjolesti, asa face si omul. arde... si arde pana ramane cenusa doar... that's all. no big deal

9 răspunsuri:
assiris
| assiris a răspuns:

Nu prea reactioneaza in nici un fel, arde si atit. Nu te sfatuiesc sa vezi asa ceva, vei ramine marcay o viata.

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Am auzit ca atunci cand il arde, pielea se strange si mortul se ridica in fund si continua sa arda.Nici eu nu iti recomand sa vezi asa ceva...si nici la morga sa nu te duci!

| Delia 75 a răspuns:

Ce intrebari iti trec prin cap...rolling on the floorcrezi ca are vre o importanta?

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Jahjah am zis ca am auzit doar...nu am zis ca sunt sigur ca asa se intamplalaughingtu de unde esti sigur arde asa normal? tot din auzite...laughing

| Mo a răspuns:

Cred ca se carbonizeaza si...cam atat... dar si eu sunt curioasa de ceva:oare chiar se ridica? mi se pare total aiurea! adica...las-o baltalaughing

| LittleZyzy a răspuns:

Brrrr... ce intrebari sinistre va trec prin cap!

pupimik
| pupimik a răspuns:

Se carbonizeaza

| gege a răspuns:

E o intrebare mai diferita.pnm.Arde...doar arde, nici nu se ridica, nici nu o ia la fugahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Barbatii au erectie si la femei le plesneste sanii...