Caiete studentesti de Limba Romana si de Matematica, cateva caiete mici, pixuri (stilou si pic), creioane de scris, trusa geometrica daca nu o mai folosesti pe cea din clasa av a, bloc de desen, caiete de muzica, geografie si biologie, acuarele si creioane si carioca.
Pai...daca nu ai avut geometria anul trecut..pe langa cele necesare (pix, creion, rigla) o sa-ti trebuiasca compas, echer, raportor)
Cel mai bine ar fi sa astepti sa inceapa anul si sa iti zica chiar profesorii ce iti trebuie ( fiecare profesor vrea ceva diferit). Oricum prima saptamana de scoala nu veti face mai nimic.
Nu fi asa sigura.Eu in prima saptamana am avut ore.Pe toate le-am facut si am avut si teme.
In primul rand iti trebuie caiete studentesti de romana si matematica, apoi caiete de geografie, biologie, etc.Sa iti iei si pixuri, sau stilouri depinde. Funda?
Cateva caiete studentesti la materiile mai importante, romana, matematica de ex. Pixuri /stilou, creioane? Restul ti le iei pe parcurs in functie de ce vezi ca-ti mai trebuie. Succes:*