| ninita a întrebat:

Ce reprezinta cu adevarat Craciunul pentru voi?

Răspuns Câştigător
| PhotoIsMyLife a răspuns:

Bună!
Crăciunul pentru noi "toți" înseamnă cadouri, bani de la colindat, porc, cozonac, brad, dulciuri,"noi" uităm de sărbătoarea adevărată, Crăciunul.
Dar pentru unii(câțiva) înseamnă o sărbătoare ADEVĂRATĂ! Înseamnă Nașterea Domnului Iisus Hristos, mai înseamnă bucuria de a dărui, de a fi bun, de a sărbători cu cei apropiați și cu cei dragi.Asta înseamnă Crăciun!

Dar pentru tine ce înseamnă?
Baftă!

7 răspunsuri:
| Pisicuța a răspuns:

Statul cu familia acasa, bucuria de a fi aproape de cei dragi, colinde si colindat, amintirea lucrurilor ce ne plac si muulta apropiere in familie,
Sarbatori fericite happy

| Sconcsiş a răspuns:

Promotii la Real si la Carrefour

| LoveIsTheAnswer a răspuns:

love struck In primul rand Craciunul semnifica pentru mine una din cele mai frumoase sarbatori, nasterea lui IISUS HRISTOS asta este cel mai important apoi normal este adunarea familiei si primirea cadourilor,, de la MOS CRACIUN,,... momomentul cand inima ne este invadata de caldura si iubire, un moment absolut magic.

Sarbatori fericite si un Craciun de vis! love struck kiss kiss

| supergeniu a răspuns:

O zi ca orcare alta.pentru mine in special ca ma duc in colindat

| DakotaRoyse a răspuns:

Întâlniri cu toată familia (ceea ce la mine se întâmplă doar de 2-3 ori pe an), mâncare bună, ciocolată, zăpadă, brad, chestii d-astea.
Că bucuria de a da e cam fadă la majoritatea. În special dacă nu ai de unde să dai.

| ExtraSakadat a răspuns:

Fericire maxima.

| Sconcsiş a răspuns:

@omega3

Ms pentru "Stupid". Tu ai intrebat ce reprezinta pentru noi Craciunul. Eu mi-am spus parerea. Tu mi-ai dat stupid pentru ca nu am aceeasi parere cu tine. E ca si cum tu ai zice ca iti plac cartofii prajiti, iar eu ti-as da stupid pentru ca mie nu-mi plac. straight face
Scuza-ma, dar asta inseamna tupeu...

Întrebări similare