Eu cumpar doar CoolGirl este 4 lei daca sunt multumita de pret? hmm sa zic ca da. avand in vedere ca de la 40 de pg cat avea inainte acum are peste 70 de pagini. cateodata gasesc lucruri folositoare.
popcorn / bravo/ BravoGirl. nici nu mai stiu ce reviste mai citeam cand eram mai mica . cv de genu
Eu cumpar "Bravo Girl!". Este doar 2 lei si este foarte interesanta. Nu ai varsta trecuta daca esti femeie iti recomand "Cosmopolitan"- cu o multime de sfaturi pentru femei.
Cool Girl sunt foarte multumita de continut si articole si chiar ne ajuta, pe noi fetele, in multe situati
Eu cumpar numai Cosmopolitan, este mai scumpa, dar apare lunar si este foarte interesanta, are de toate. O recomand :*
Sigur, fiecare revista este destinata unei anumite categorii de varsta si preocupari. Nu stiu ce varsta ai, dar cred ca te incadrezi undeva intre 13 si 17. Cosmopolitanul se adresata persoanelor cu varste mai mari, peste 18 sa zicem
Buna! Am luat cosmopolitan, dar am renuntam, nu eram deloc multumita de ea, nici de pret, nici de continut.In schimb imi plac bravogirl, bravo, coolgirl, popcorn.
Eu cumpar bravo, bravo girl, popcorn si cool girl si la bravo girl si bravo sunt multumita dar la cool girl si popcorn nu preA
Eu am cam renuntat sa cumpar reviste pentru ca sunt in general dezamagita de atata publicitate si de continutul neinteresant. Toate informatiile din ele sunt si pe net, deci nu prea le mai gasesc rostul.
Eu cumpar bravo si bravo girl...cred ca o sa ma apuc sa cumpar si cool girl.dar nu stiu deocamdata sunt multumita de astea