Sabyna, si eu am pus aceasta intrebare odata. O poti vedea pe pagina mea la optiunea intrebarile mele si desigur majoritatea fetelor au spus bravo girl, cool girl, popcorn si cam atat. Raspunsul castigator ales a fost: Mai degraba as cumpara o carte.
Acesta este cel mai inteligent, nu crezi?
XoXo
Nu citesc presa... poate imi cumpar cate un ziar atunci cand are o carte care ma intereseaza, in rest nu
Bravo, Bravo Girl, Cool Girl, Popcorn, iar in timpul scolii mai cumpar de la o profa Terra Magazin (nu de alta da' trebuie' sa ne mai cultivam si noi putin )
...Club aniima, pisica, dog magazin, cat fancy..tot ce este despre animale si mai cumparam..bravo girl si popcorn
De obicei Bravo, Bravo girl, Cool girl...cateodata si witch[]si celelalte reviste doar cand sunt oferte, de ex o geanta.
bravo-bravogirl-popcorn-eva-cosmopolitan-coolgirl-tabu-one-ciao-confidential-spy-look-joy-viva-psychologies
Pe astea le citesc...
Da. ce tare ar fi sa fie revista Twilight. dar poate le dam o idee celor de la egomot
Sa va zic si eu. eu imi iau Popcorn... bravo. Barvo girl. bravo poster... Bravo Legende .High School Musical... Tabu ...Confidential. Ciao! si ziarul Cancan (in fiecare zi )
Witch, High school musical, bravo(ocazional), H20, Hannah montana si daca ar exista...Twilight.
Pai bravo, popcorn, cool girl, bravo girl, hannah montana, adolescent! Hey si mie imi place de Alice din Twilight
Spy, Confidential, Ciao, Star, uneori Cool Girl si evident Click, Cancan si Libertatea in fiecare dimineata