Mie imi place Diana si Valentin ziceti voi ce vreti.ma mira f tare faptul ca Viermonica s`a intors impotriva d-ne Lacrimioara.are fata aia un stil de a vorbi ah. e frumoasa cand are gura inchisa... dar cand o deschide parca are niste cartofi patratzoshi in loc de dinti.Doamne iarta`ma nu s`a intamplat nimic special, doar ca cica luni o sa vedem cine intra in casa dintre fostii concurenti. ma enerveaza la culme cristina[beshina ii zic eu] si Alina[soricu`. isi tine buzele alea ca 2 lipitori]. imi place diana si atat.[poate pentru ca e si ardeleanca de`a mea ] cat despre atitudinea tuturor fata de vlad.hmm. nu`mi place. nuvad cu ce le-a gresit asa tare. mi se pare ca vlad e cel mai respectuos baiat din casa si mi-ar place ca alexa sa intre inapoi si sa formeze un cuplu, asa doar de dragul viermonicai :-&
Nu m-am uitat prea mult, dar din câte ştiu eu nu a ieşit nimeni din casă şi în emisiunea de luni se va spune cine a mai intrat din cei care au mai fost in concurs.
E c.am ciudat sa. ti raspund eu nu? . daca tot nu aveam ce face m.am uitat eu cu mama. pai s.au injurat "Doamna" Lacramioara cu Veronica toata seara. fetele il ironizau pe Vlad (Ii spuneau Vladutza . si pe mine tot Vlad ma cheama ). certuri. amplificate si de fostii concurenti. tipa aia Alexa care e moarta dupa Vlad ii lua apararea, Veronica oricum era capul rautatilor, facea misto de Vlad si maicasa in prostie Brandusa o intreba pe Lacramioara ce a facut la Istambul. la randul ei o intreba pe Brandusa de la ce varsta s-a prostituat. o tampenie am ras cu lacrimi. oricum am stat ca prostul pana la 23:00 si nu a iesit nimeni stai linistita. In afara de Diana toate fetele vroiau sa iasa din casa... c.am atat. sper ca ti.am fost de ajutor ) vrei sa. ti povestesc si alte emisiuni? :* take care
Diana aia se cam crede buricu pamantului. 'vaaai mi-a rupt vali o unghie. vaaai...' sa i le rupa pe toate! Una cate una!
Vedetele serii au fost madame Lacramioara si cu prietena ei cea mai buna Veronica... s-au spurcat si ocarit, mai rau ca tiganii...