| ILied a întrebat:

Ce s-a intamplat cu Facebook? Zice de cam o jumatate de ora "Account Temporarily Unavailable". Am incercat sa ma deconectez si nimic. Ma puteti ajuta crying crying crying?

Răspuns Câştigător
| MeMeMe97 a răspuns:

Eu in acest moment sunt pe facebook si imi merge foarte bine! pate ca a incercat cineva sa iti ghiceasca parola introducand'o de mai multe ori si ti l-a blocat! incearca si tu peste ceva timp!

7 răspunsuri:
| KenJi a răspuns:

Mana lui Anonymus :X:X:X.Asa Domane ajuta-l :X

| ġคвÿ a răspuns:

Account Temporarily Unavailable=Cont Temporar Indisponibil

Nu este bun contul, sau ai vrut sa faci un cont si nu l-ai activat prin mail!

Team ajutat cu ce-am putut... FunDa? love struck plss

| RosalinaB a răspuns:

Facebookul acum are virusi )staruite mai putin pe el )

| mitici007 a răspuns:

Foarte simplu.il suni pe Mark Zuckerberg si te ajuta el.hai ca iti las si nr lui:64327547687456747523475476895436897275234764356789275.cam multe cifre...doar e nr de AMERICA

| staupenet a răspuns:

Inseamna ca ti-au suspendat contul. De obicei suspenda conturi pentru ca ai pus poze care contin nuditate, sau ai dat prea multe adduri si te-au considerat spammer.
Verifica adresa de e-mail care ai folosit-o. Ar trebui sa ai un mail de la ei cu motivul

| staupenet a răspuns:

Inseamna ca ti-au suspendat contul. De obicei suspenda conturi daca ai uploadat o poza care contine nuditate, sau ai dat prea multe adduri si te-au considerat spammer.
Verifica adresa de e-mail care ai folosit-o la inregistrare si ar trebui sa ai un mail de la ei cu motivul suspendarii

| roxy_9607 a răspuns:

Acelasi lucru am patit si eu...Mai incearca, o sa mearga...