Da, este ceva diferit
Nu prea sunt persoane activ
Nu prea raspund multi
Asta este diferenta
Nu stiut E plin de perversi drogati si homosexuali. Scz dar inca sunt nervos dupa faza de ieri
De fapt, dupa spusele lui Derye! TPU chiar e plin de homosexuali Felicitari Derye!
Adevaru e ca ti se pare asa pentru ca incepe scoala si se termina vacanta si cum majoritatea de pe TPU sunt sub 25 de ani se gandesc ca trebuie sa se intoarca la liceu/scoala /facultate si de aia e altfel
Da, oarekum, oamenii nu mai raspund la intrebi multe, sau raspund doar cativa, prefera intrebarile cat mai proaspete.concluzie:lipsa de interes si lictiseala
Cred ca sunt niste probleme technice, pentru ca eu am inteles ca se lucreaza la site.
Si mie mi se pare`
Can doresc sa intru cateodata pe el imi da eroarea aceeaia de la ei cu hardware sau ceva de genu`.
Nuj ke se intampla
Poate ai apasat din greseala pe + sau - şi atunci ti s-a marit sau micşorat imaginea
A dat si site-ul de bani ca de', era si timpul sa fie reorganizat la atatea reclame...
Pai da.
multi useri iau la misto, ofenseaza si de multe ori isi expun experientele sexuale pentru ca POATE le va zice cineva cat de tari sunt pentru asta. eu una...nu renunt la TPU doar pentru ca vad intrebari imbecile, copiii obsedati de sex si fel de fel de idioti care isi cauta o partenera de sex care cine stie le'o va si suge eventual.
bafta.
DiannaDia întreabă: