| ancutsa410 a întrebat:

Ce s-a intamplat cu TPU?straight face imi apare diferit.nu stiu cum sa explic.si voua la fel?

15 răspunsuri:
| SatanaInIzmene a răspuns:

Iti explic eu.Ai orbit!

| Catalion a răspuns:

E la fel. Foloseste Firefox si nu Internet Explorer.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E din cauza Browserului, iti recomand sa-l inlocuiesti cu Google Crome, Mozzila firefox sau Opera, si nu vei mai avea probleme, si eu am patit-o si acum utilizez doar Google Chrome pentru acesarea siteului.happy

| SweetyNuta a răspuns:

Da, este ceva diferit

Nu prea sunt persoane activ
Nu prea raspund multi

Asta este diferenta

| WickedBoy a răspuns:

Nu stiutthinking E plin de perversi drogati si homosexualirolling on the floor. Scz dar inca sunt nervos dupa faza de ieristraight face
De fapt, dupa spusele lui Derye! TPU chiar e plin de homosexualirolling on the floor Felicitari Derye!

Adevaru e ca ti se pare asa pentru ca incepe scoala si se termina vacanta si cum majoritatea de pe TPU sunt sub 25 de ani se gandesc ca trebuie sa se intoarca la liceu/scoala /facultate si de aia e altfelthinking

| just for me a răspuns:

Da, oarekum, oamenii nu mai raspund la intrebi multe, sau raspund doar cativa, prefera intrebarile cat mai proaspete.concluzie:lipsa de interes si lictiseala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,oarekum,oamenii nu mai raspund la intrebi multe ,sau raspund doar cativa,prefera intrebarile cat mai proaspete.concluzie:lipsa de interes si lictiseala

| Dannyjj a răspuns:

Cred ca sunt niste probleme technice, pentru ca eu am inteles ca se lucreaza la site.

| RфZaημtzα a răspuns:

Si mie mi se pare`straight face
Can doresc sa intru cateodata pe el imi da eroarea aceeaia de la ei cu hardware sau ceva de genu`.
Nuj ke se intamplastraight face

Răspuns utilizator avertizat
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Poate ai apasat din greseala pe + sau - şi atunci ti s-a marit sau micşorat imaginea happy

Răspuns utilizator avertizat
| Fallen1Angel a răspuns:

E sfarsitul lumii

| maryana5 a răspuns:

A dat si site-ul de bani laughing ca de', era si timpul sa fie reorganizat oh go on la atatea reclame...

| anonimaa a răspuns:

Pai da.
multi useri iau la misto, ofenseaza si de multe ori isi expun experientele sexuale pentru ca POATE le va zice cineva cat de tari sunt pentru asta. eu una...nu renunt la TPU doar pentru ca vad intrebari imbecile, copiii obsedati de sex si fel de fel de idioti care isi cauta o partenera de sex care cine stie le'o va si suge eventual.
bafta.