Daca prostia ar durea atunci jumate din omenire ar fi la spital in stare grava.)Tare intrebarea.
Din cei 206007 utilizatori ai TPU ar ramane numai 1001 printre care te numeri si tu.Din cele 7 miliarde de oameni ar ramane 1 miliard, printre te numeri si tu. Fundaa?
Din cei 206007 utilizatori ai T.P.U ar ramane numai 1001 printre care te numeri si tu.Din cele 7 miliarde de oameni ar ramane 1 miliard,printre te numeri si tu.Fundaa?
Daca prostia ar durea, lumea ar sta tot timpul legati la cap.
by www.poeziidesprepoezii.blogspot.com
In Romania 1 sfert ar muri, 1sfert ar cumpara medicamente, 1sfert ar fi muribunzi si ultimul sfert ar trai
In tooata loomea:
o treime ar cumpara medicamente, alta treime ar muri de dureri, iar ultima sar intrece in prostie
Din amandoua rezulta:
Toti oamenii ar fi morti de mult
Daca prostia ar durea, televiziunea romana ar urla si nu ar mai fi nevoie de certuri idioate pentru a creste ratingul...Si ai sti cu cine sa vorbesti, cu cei care mai pot iesi pe strada...
p.s.:Siliconismul si drogatii ar fi pe cale de disparitie
Ar muri jumatate din populatia planetei si ne-am dezvolta economia planetei, ar evolua stiinta.Pur si simplu ar fi o lume mai buna...dar daca prostii nu stiu ca s-au inventat pastilele de durere...
Doare deja la unii...dar daca vb la modul acela de a durea inseamna ca ar trebui sa se mai construiasca multe spitale
N-am avut rabdare sa citesc acelasi raspuns cu spitalele pus sub variate forme.
Si ca sa-ti raspund la intrebare, in primul si primul si primul rand TU ai invata sa scrii "s-ar" in loc de "sar". In al doilea rand 3/4 dintre cei care ti-au raspuns ar fi obligati sa scrie corect si sa aiba in cap mai mult de o idee. In rest, ***...
Ar fi o gramada de oameni pe paturile spitalului incercand sa se trateze...
Lasa nu iti mai da cu presupusu si zi doamne bine ca neai ajutat sa nu doara prostia ca nu am mai avea primari presedinti ministri parlamentari
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: