Nu-ti lua telefon nou, alt folos decat sa te lauzi cu el nu are. Eu iubesc cainii, dar si chitarele . Eu zic asa: iti cumperi o chitara si invet sa canti, si gasesti si tu un ciobanesc german, nu trebuie neaparat sa il cumperi. Eu asa am facut, si inca il am, are vreo 8 ani .
Varianta 2 ...pt ca sa ai un caine e super adicap oti sa iesi cu el la plimbare ..toata lumea o sa vina sa iti vada cainele.+ ca te face si ma iresponsabil pe cand chitara..hm mult timp si nu stiu exact daca o sa poti face ceva calumea in domeniul muzical iar s4 suna cel mai bine sincer si eu as vr unul.dar crede-ma decat sa stai ca mine in casa toata ziua mai bine iti iei un caine
Cumparati un pui de ciobănesc german, fiindca daca vrei sa inveti la chitara trebuie sa urmezi o cariera si trebuie sa ai talent iar replicile de s4 si s5 le poti arunca la gunoi.
Bafta!
Eu as alege prima varianta si iti recomand acelasi lucru.
A treia varianta o excludem repede deoarece: e replica nu-i oroginal (deci mai prost). O sa stai toata ziua cu telefonul-n mana si nu o sa mai inveti si alote chestii de genu'.
Ramanem cu primele variante. Cainele o sa moara la un moment dat ceea ce inseamna ca e o achizitie de moment plus ca unui caine, daca vrei sa ii faci viata cu adevarat frumoasa trebuie sa ii dedici mai mult timp decat cursurilor de chitara.
Chitara te ajuta. L-ai vazut pe pustiu' ala de la "Romanii au talent"? A ajuns in finala doar cu o chitara si multa pricepere.
Ma rog, sa zicem ca tu nu o sa ajungi asa departe, dar totusi, la nivel de amator si tot e bine. Cand o sa fii suparat chitara o sa te ajute sa treci peste. Poti impresiona fetele, te poti inscrie la concursul de mister din a 9-a fara sa iti fie teama ca n-ai niciun talent. Ii poti canta iubitei un cantec frumos. Poti sa tii atmosfera la un foc de tabara pe munte.
Ma rog, asa gandesc eu, tu alege ce-ti place.
Mult noroc.
Sa inveti sa cinti la chitara! Eu, personal, de asemenea cant la chitara si iti pot spune ca e cool! Chiar daca uneori te poti enerva pentru ca n-ai anumite rezultate, chiar este ceva pentru tine, ceva special.
SakuraMiraiEdo întreabă: