Ios crede-ma, un iphone cu jailbreak e cel mai perfect telefon mai ales pentru aplicatii si jocuri.
Daca te tine buzunarul, ia-ti un iphone 4, faci jailbreak si ai tot ce vrei si ce nu vrei si in cateva saptamani sau 1-2 luni o sa ai si siri pe iphone 4, eu astept cu nerabdare sa se poata face conexiunea de la siri (pus pe iphone 4) la serverele Apple pentru a putea fi functional siri-ul. (momentan se poate pune siri pe iphone 2/3/3gs/4 cu ios 5.0/5.0.1dar numai ca da o eroare "cannot connet to the network" si in cateva saptamani cica s-ar rezolva problema si o sa poata functiona siri pe orice iphone cu ios 5.0/5.01)
Android deoarece ai o gramada de aplicatii interesante dar si amuzante si multe jocuri din toate categoriile sportive,amuzante,de fete, cruse de masini, de logica etc.
IOS este mult mai stabil, eficient, usor de folosit.Are o gramada de aplicatii.Cei care zic ca Android are mai multe aplicatii free decat iOS nu este adevarat. Daca i faci jailbreak la iphone o sa ai la o gramada de aplicatii free.Parerea mea, sper ca te-am ajutat.
Eu zic ca android e mai bun am Samsung cu android si am o gramada free cum ar fi assasin creed fifa 10 pes 2011 nfs shift sims3 si o gramada toates free
Ios este pentru iphone. Daca iti iei un telefon Samsung nokia...atunci android.
Bittyocean întreabă: