| TrollingFace a întrebat:

Ce sa fac ca ma enerveaza bunicumeo mereu cand mergem la tara sau etc scuipa din secunda in secunda are dementa grava vene sparte la cap nu stiu e blonav cu capu si inainte avea tiku asta si la masa ii ramane saliva la gura si jos face balti de saliva si bunicamea ii da de baut si nare voie gram si scuipa si mai rau scuipa si in masina si la nunti nare treaba imi vine sa il strang de gat.

3 răspunsuri:
| Tweetymrrr a răspuns:

Totuţi este bunicul tău! Este bătrân şi bolnav, cum tu ne'ai spus. Înţelege că n'ai ce face, înafară de a'l evita sau ignora. Plus că are trebui să vorbeşti cu bunica ta şi să o rogi să înceteze cu prostul obicei de ai da să bea acestuia.
Succes!

| anutza a răspuns:

Stiu ca e urat dar e bolnav nu ai ce face nu e bine sa il judeci. poate are pre mmulta saliva si nu se oate controla, cred ca exista medicamente in acest sens.

| William a răspuns:

Ei bine eu o sa iti dau 2 sfaturi la fel de utile, unul neortodox si altul mai ortodox: da-i sa bea cat vrea ca crapa si scapi de el sau il eviti, nu il mai bagi in seama, nu mai mergi unde merge el. Funda daca te-am ajutat.