| Villy0po a întrebat:

Ce sa fac ca sa am bani(baiat, am 13 ani)? ma straduiesc sa strang bani de mult timp...in ce sens, adica nu mananc nimic la scoala(am si cate 8 ore pe zi si imi vine rau si de multe ori ametesc) ptk vine craciunul, mai am inca 2 surori, vreau sa le iau cadouri si la parinti si nu am reusit sa strang decat 50 ron aveti voi o solutie? Eu o sa strang in continuare banii dar nu o sa pot sa depasesc in cel mai bun caz 100 ron

3 răspunsuri:
| elys09 a răspuns:

1.Ai putea sa le ceri bunicilor tai
2.Te duci la colindat
3. Poti sa iti iei mancare la scoala, doar sa nu iti iei de eemplu chipsuri la 3 lei si nu iti tin de foame. Poti sa iti iei cateva pachete de stiksuri nu cred ca sunt scumbe si cred ca o sa reusesti!

| MariaO a răspuns:

In primul rand nu sta la scoala fara sa mananci! Depui efort intelectual si la varsta aia ai nevoie de mancare, esti si in crestere. Daca vrei sa strangi bani si sa nu iti cumperi mancare la scoala, pleaca de acasa cu ceva la pachet, MACAR un mar. Stiu ca poate nu vei crede, dar pentru parintii tai, tu esti cel mai frumos cadou. Banuti poti castiga sa spunem, daca parintii tai sunt de acord si esti din Bucuresti participand la niste reclame : http://twistmedia.ro/castings.html.

| paulyca a răspuns:

Du-te si tu cu colindul.crede-ma si eu am incercat si am strans 350 RON.