| Andreeacordos a întrebat:

Ce sa fac ca sa castig respectul colegilor?(sunt niste baieti foarte rai de bani gata)cosul de gunoi din clasa e chiar langa banca lor, si de fiecare data cand vreau sa arunc ceva ei imi spun:"IESI AFARA, JAVRA ORDINARA! sunt si cam gelosi pe mine pentru ca invat mai bine decat ei. oricum cum ii fac sa ma respecte si sa nu rada de mine?

Răspuns Câştigător
| BaloPaloworld a răspuns:

Buna. Ia atitudine! Nu ii lasa sa creada ca nu ai sa ripostezi niciodata. Arata-le ca nu esti fata rusinoasa care se simte prost dintr-un lucru asa marunt. Arata-le ca nu au voie sa se comporte asa cu o fata. Fa-i sa inteleaga ca nu sunt doar ei pe planeta asta si nu se pot comporta cum vor ei mereu. Traiti toti in aceeasi comunitate deci trebuie fiecare sa respecte niste reguli de bun simt. Daca au o educatie proasta, asta e, dar nu-i lasa sa creada ca pot face sau zice ce vor fara repercusiuni. happy

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| LoveAnime4ever a răspuns:

Crede-ma ca eu nu as accepta sa imi spuna asa niciodata. M'as infuria deodata si le'as trage la toti cate o plama sau una intre craca ca sa ma simta laughing). Daca continua asa mereu incearca sa le dai replici dure de tot ca doar inveti mai bine decat ei iar asta iti e avantajul. Daca totusi sunt chiar niste nesimtiti vorbeste cu diriginta dau cu dirigu tau

Sper ca te'am ajutat

| Spitz10 a răspuns:

Daca vrei sa nu te mai jigneasca nu-i baga in seama.Dar daca vrei sa te respecte ai nevoie de cineva smecher...un frate, un verisor mai mare ca ei.Sau le tragi o palma ca doar no sa dea in tine.

| TheoCookiesChocolate2013 a răspuns:

Hei! Eu zic sa nu ii mai bagi in seama pentru ca o sa inceteze cand vor vedea ca nu te intereseaza.Si eu am patit asa dar nu am dat importantahappy. Sper ca te-am ajutat.:*

| BlaxxMee a răspuns:

Draga mea...este o vorba : OBRAZNICUL CERE OBRAZNIC!
Pentru inceput nu ii baga in seama iar, daca vezi ca tot continua sa te jigneasca in halul asta straight face. spune'le cv de genul : Ooo...vaii mercii mult de compliment si pleaca cu capul sus!
Nu le arata ca suferi!
Funda? :*