| teodora05012003 a întrebat:

Ce sa fac ca sa isi de.a u baiat seama ca il plac?

Răspuns Câştigător
| kar1GaNNN a răspuns:

Incearca sa te bagi in seama cu el, sa razi cu el sa ii asculti glumele sau damblalele.
Vorbeste cu el prin mijloace interne de comunicatie : facebook, twitter, messenger, skype, what's up happy
Dar trebuie si el sa te placa.
Daca te va respinge si nu te baga in seama e clar ca nu ii place de tine si nu vrea sa aiba de a face cu tinehappy

| teodora05012003 explică (pentru kar1GaNNN):

Deci el ma baga in seama, daca sunt suparata mereu ma intreaba ce am patit, cand intra pe facebook mereu el imi scrie primul, eu am scris intr-un grup pe facebook unde sunt numai colei de-ai nostri de la Qwan Ki Do si am zis ca ma lasa de Qwan Ki Do si el a zis asta: E haide nu pleca plizz am nev de tine:-) cine ma mai inveseleste? Cu cine imi mai petrec eu timpul de dupa antrenament? Cu cine arunc eu pufarine pe jos?
.A doua zi el a stcris pe facebook ca se lasa de Qwan Ki Do si eu l-am intrebat de ce s a zis ca am vrut sa vad cum reactionati.Cand este cu mine si ne intalnim cu fost iubita a lui el se comporta cu mine cumva ca am fii impreuna, sunt multe chesti de povestit dar ti-am zis asa in mare

5 răspunsuri:
| Oleg20 a răspuns:

Încearcă să petreci mai mult timp cu el acordă-i o oarecare atenţie şi zîmbeşte-i din cînd în cînd.

| Alina570 a răspuns:

Incearca sa intri in vorba cu el, fi draguta cu el, zambeste-i.

| Florescu23012000 a răspuns:

Daca te place, te place. Daca nu, nu. Daca incerci sa-i arati asta, vei cadea in penibil. Lasa timpul sa se scurga. Tu doar asigura-te ca esti frumoasa si te simti bine in pielea ta. Asta ii atrage in general.

| lalae a răspuns:

Incearca sa intri in vorba cu el.

Întrebări similare