Incearca sa te bagi in seama cu el, sa razi cu el sa ii asculti glumele sau damblalele.
Vorbeste cu el prin mijloace interne de comunicatie : facebook, twitter, messenger, skype, what's up
Dar trebuie si el sa te placa.
Daca te va respinge si nu te baga in seama e clar ca nu ii place de tine si nu vrea sa aiba de a face cu tine
Deci el ma baga in seama, daca sunt suparata mereu ma intreaba ce am patit, cand intra pe facebook mereu el imi scrie primul, eu am scris intr-un grup pe facebook unde sunt numai colei de-ai nostri de la Qwan Ki Do si am zis ca ma lasa de Qwan Ki Do si el a zis asta: E haide nu pleca plizz am nev de tine:-) cine ma mai inveseleste? Cu cine imi mai petrec eu timpul de dupa antrenament? Cu cine arunc eu pufarine pe jos?
.A doua zi el a stcris pe facebook ca se lasa de Qwan Ki Do si eu l-am intrebat de ce s a zis ca am vrut sa vad cum reactionati.Cand este cu mine si ne intalnim cu fost iubita a lui el se comporta cu mine cumva ca am fii impreuna, sunt multe chesti de povestit dar ti-am zis asa in mare
Încearcă să petreci mai mult timp cu el acordă-i o oarecare atenţie şi zîmbeşte-i din cînd în cînd.
Daca te place, te place. Daca nu, nu. Daca incerci sa-i arati asta, vei cadea in penibil. Lasa timpul sa se scurga. Tu doar asigura-te ca esti frumoasa si te simti bine in pielea ta. Asta ii atrage in general.
alice14ani întreabă: