| matty220 a întrebat:

Ce sa fac cand ma plictisesc acasa?(fara sa ies afara)dau funditahappy

12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ღFrUmUsIkღ a răspuns:

Faci ce`ty place tye sa faci.ai putea vorbi pe chat. daca nu sti unde e chatul e sus unde scrie"discuta live".ai putea vb pe mess, cu noi de pe tpu.ne ceri id.dk esti fata iti dau dk esti baiat nu.scz da am numai fete si nu vreau sa strik lista. daca vr putem vb cu toty pe chat.love strucksucces

| Frontal a răspuns:

-Citesti, faci teme pentru scoala
-Poti invita pe cineva la tine sa va jucati
-Asculti muzica
-Te joci pe calculator, vorbesti pe mess cu cineva
-Te uiti la TV.ca sunt alegeri parlamentare parca laughing

| JustSimple a răspuns:

Du-te la geam si striga dupa cineva Hei tu! da tu! eu asa fac si nimeni nu ma vede!laughing)laughing)laughing)

| Andreea_5571 a răspuns:

Ai incercat vreo data origami? Sau poate quilling? Cauta pe google si ai sa vezi despre ce e vorba. Daca ai inclinatii artistice incearca sa pictezi, poti vb la telefon, poti sa probezi cateva haine(si incerci sa faci combinatii cat mai ciudate). Pe mine ma pasioneaza si emisiunile de gatit(doar sa ma uit). Sau poate iti faci un blog si postezi acolo ce iti place tie si asa vei avea mai multi prieteni. Faci ce vrei ca pana la urma e viata ta dar iti dau un sfat: traiesteti-o din plin!

| MitroKta a răspuns:

Sa citesti o carte? Sau sa te uiti la un film? Sau sa ajuti pe cei de pe TPU? Cum, chiar nu gasesti nimic de facut? Just think about it!

| katycc a răspuns:

T poti juca jocuri p calculator
sau sa stai pe mess, sa intri pe facebook(daca ai)
sa-ti faci teste amuzante online
ai ulte posibilitati sper ca macar una din cele pe care ti le-am zis sa-ti fie de ajutorhappy

| bogdy9696 a răspuns:

De exemplu eu fac Graffiti daca stii ce e ala sau ascult muzica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai joacate pe calculator conquiztador de exemplu s-au chiam-ti un prieten o prietena sa te joci cu el/ea s-au vb pe mess mi-e mi se pare interesant funda!?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Animal rights e ff tare

| agresor024056 a răspuns:

Pai fa cum spun eu: Aprinzi Pc`u.Deschizi netu`. Scri TPU.Te loghezi.Si raspunzi la alte intrebari. fundita?big grinbig grin

| Marius_1339 a răspuns:

Eu unul ma bag sa joc poker www.pokeronlineromania.net