| psiHopixia a întrebat:

Ce sa fac cu timpul liber? Scriu, citesc, desenez, fac handmade dar tot ma plictisesc ca am prea mult timp liber! Help? puppy dog eyes fundabatting eyelashes si voturi

Răspuns Câştigător
| PinkStyle a răspuns:

Nu stiu, apucate de un sporthappy, sau inscriete intr-un cerc, apucate de un proiect sau fa niste cercetari pe un subiec ales de tine care sa ti se para interesant si fa in asa fel incat sa fie pe lunga dutrata... hmmm thinking cam asta ar fi happy Bafta:*!

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Asculta muzica, iesi cu prietenii la cinema, gasesti tu ceva

| claudiu89 a răspuns:

Cel mai bine ar sa-ti consumi timpul in mod util si sa citesti cat de mult, sa faci sport si sa te intalnesti cu prietenii.

| louise a răspuns:

Iesi pe afara si petrece timp cu prietenii, invita colega peste noapte la tine si va faceti de cap laughing. Cel mai bun sfatwinking. fundita te rooog!:d

| PinkStyle a răspuns:

Multumesc ca ai declarat raspunsul meu " Raspuns Castigator" >:d<
Si toate raspunsurile sunt utile poti sa adaugi la lista mea de propuneri si propunerea lui glody, mi se pare foarte interesanta, intotdeauna e bine sa faci voluntariathappy

| BueyAstaMika a răspuns:

Organizeaza petreceri in prijamale cu prietenele tale, mergi prin parcuri, sau la bunici(daca ai)...fa farse cu prietenii...happy

| mafaldaaa a răspuns:

Voluntariat!

| aliceioana a răspuns:

Buna!
Poti sa te duci la film cu gasca ta de prietenii, ti-ar prinde bine... poti vedea comedii sau filme de actiune...
Paaa... Sper sa imi dai funda

| stefrockets a răspuns:

Ioana.pentru mine mersul pe bicicleta ma ajuta foarte multlaughing este si un hobby