| Anonimmm17 a întrebat:

Ce sa fac cu viata mea?

Răspuns Câştigător
| abby19 a răspuns:

CE SA FACI CU VIATA TA? ...de multe ori mi-am pus si eu aceasta intrebare, de cele mai multe ori seara.
E normal sa ne punem astfel de intrebari, suntem oameni...dar trebuie sa trecem si peste.NU stiu ce ti s-a intamplat de te intrebi asta, dar iti dau un sfat: Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima, incearca lucruri noi, cautati un hobby in caz ca nu ai, in loc sa iti pui aceasta intrebare cauta raspunsuri in tine.Traieste ti viata, si fa lucruri care te sperie, doar asa frica o sa dispara happy

13 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

S-o traiesti macar din curiozitate.

| DryIce a răspuns:

Ai rabdare inca 60 ani si te gandesti dupa aceea...

| untu a răspuns:

Cati ani aveti?

| untu a răspuns:

Cati ani aveti? Poate aveti nevoie de cateva sedinte de psihoterapie, sa gasiti un loc de munca sau sa stati cu parintii dvs. si sa-i ajutati la treburile casnice, zilnice! Discutati si povestiti duhovnicului dvs. de la biserica sau de laManastire si va poate ajuta negresit! Cititi in fiecare miez de noapte pe la orele 00:00 Paraclisul Maicii Domnului si spuneti dorinta sau ce aveti pe suflet timp de 50 de zile! Cu rabdare, Maica Domnului va poate ajuta negresit! Doamne-ajuta!

| Адина a răspuns:

Mai bine nu răspund

| Davidsh a răspuns:

Pocaieste-te!

| Lioana a răspuns:

S-o traiesti implinindu-ti visurile. Unul cate unul. Chiar daca pare greu, nu renunta niciodata la visele tale!

| Kanpeki a răspuns:

Cauta-ti un scop.

| Anonimmm17 explică:

Am 17 ani, nu am nicio speranta momentan, vise.

| FaraNume1245 a răspuns:

Trage la mușchi sau bagă la venă

| Nyy2003 a răspuns:

Sa traiesti fiecare secunda ca si cum ar fi ultima*...Trebuie sa ai intodeauna zambetul pe buze..ca doar o viata traiesti pe pamantul asta... dupa...

| mgtow a răspuns:

Te descurci in ea

| Blackrose4 a răspuns:

Să te bucuri de fiecare clipă din viața ta. happy