| AvalohAlyn a întrebat:

Ce sa fac daca am prea mult timp liber(deocamdata)? Cu ce sa mi-l ocup sa treaca mai usor si mai frumos?

12 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Sa te apuci de un hobby gen un centru de pictura, canto, cantat la un instrument sau un sport. MAi poti citi, sa te uiti la documentare sau sa citesti articole despre ce te intereseaza ca sa-ti imbogatesti cultura generala.
Te mai poti uita la filme si seriale daca te pasioneaza.
Citeste carti
Invata sa faci obiecte DIY care sa-ti fie folositoare prin casa, pot fi chiar si haine sau accesorii.

| Ryumex a răspuns (pentru Adry05):

Si mai boring

| Adry05 a răspuns (pentru Ryumex):

Nu te-a intrebat nimeni pe tine nimic si nu e intrebarea ta. Ei trebuie sa-i placa activitatile, nu tie.

| Ryumex a răspuns (pentru Adry05):

Ce ai ma? Care ei? e bajat omfg

| Cameliapantiru a răspuns:

Citeste, asculta muzica, plimba-te, fa sport.

| Victor453 a răspuns:

Sa faci ceva ce-ti va aduce beneficii sau foloase

| UnNumeScurt a răspuns:

Fai sport. Ridica greutati, abdomene, flotari. Lucreaza-ti muschii, asta e o ocazie sa iti petreci timpul liber, care te va ajuta mai tarziu, si iti spun sincer ca nu o sa regreti. Spun asta din propria experienta. Sau daca vrei asa zisa ''distractie'', pai, stai pe Youtube, joaca jocuri pe Pc, sau antreneaza-te la football. As zice sa inveti in timpul liber dar nu vreau sa imi iau report pe aici =)

| FordMustang a răspuns:

Fa un sport.

| Mariș_Gabriela_2002 a răspuns:

Fă ceea ce iti place sa faci, ceva ce te linisteste, te distreaza.
De exemplu, eu compun poezii.

| Ryumex a răspuns (pentru Mariș_Gabriela_2002):

Exact fa ceea ce iti place dar sa contina si actiune nu sa citesti carti in pℓm boringggggggggg
Uite ce iti recomand eu: calatoreste, asculta muzica, joaca-te pe pc, uitate la filme, fa s3x, sport, vorbeste cu prietenii, iesi cu prietenii, si distreza-te simte-te bine sa fie actiune big grin