| JeffHardyNumber1Fan a întrebat:

Ce sa fac daca cei da la rcs rds mi-au spus ca vin in maxim 2-3 saptamani cu netul si televizorul si eu am contract de o luna cu ei. Ce ar trebui sa fac pentru ca nici nu ma gandesc sa renunt si unui prieten ca e si vecin i-a venit in 3 saptamani! Please help! Funda Garantat

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Sfatul meu este să le dai telefon, să vorbeşti politicos, calm şi hotărât, să le spui că au încălcat prevederile din contract şi vei anunţa OPC-ul (adică Oficiul de Protecţie a Consumatorilor).
Să foloseşti neapărat aceste cuvinte, vorbind despre încălcarea prevederilor din contract vor vedea că ştii despre ce vorbeşti, iar spunând de OPC nu le va conveni, fiindcă ăsta îi amendează!
Nu vreau neapărat fundă, prefer să mă vizitezi pe lecturirecenzate.ro! O să-ţi placă! happy

2 răspunsuri:
| valy a răspuns:

Poi suna la ei.
Pune pe cineva cu tupeu sa ii sune.si sa nu ii injure sau altceva.sa le spuna cu tupeu ca daca nu vine in cel mai scurt timp ii da in judecata ca o sa renuntati ca nu va convine sa platiti pentru niste treburi inexistente sa vezi cum in 2, 3 zile max sunt la tine.
Bafta multa.

| ksuper31 a răspuns:

Suna de mai multe ori la ei asa mi-au facut si mie si pana la urma tot au venitwinking. Bafta.