| bibibi a întrebat:

Ce sa fac daca ma plictisesc? imi dati va rog idei?:-D

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum reusesti? Ai atitea posibilitati sa-ti pierzi vremea cu sau fara folos si tu te plictisestihee hee

| danbnz a răspuns:

Incearca sa faci ceva ce ai aminat de multe ori pentru ca era o munca de sisif si plictisitoare, cui pe cui se scoate...

| l0rre a răspuns:

MUzicaaaa la maximmm...si zbenguiala:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Citeste o carte dintr-un domaniu care te intereseaza. da stiu. teoria generetiei noastre e ca: nu citesc ca.chiar.de ce? ei bine.pe langa citit. fa poze si fa un filmulet cu ele, invata sa canti la un instrument, invata sa faci prajituri si fa-le sa arete cat mai funny, invata chestii interesante gen stiati ca..., fa bratari din margele sau material, invata sa crosetezi si fa-ti un fular ciudat si colorat, compune cantece, fa karaoke, fa-ti prieteni!

| bianca2010is a răspuns:

Iesi afara cu prieteni sau joaca un joc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-i drumu` la muzica si incepe sa dansezi prin casawinkingwinking, intra pe chat(pe TPU, daca intri, imi trimiti un mesaj pe privat ca si eu ma cam plictisesc).

Stefan
| Stefan a răspuns:

Asculta muzica si fa miscari in ritmul muzicii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cand ma plicisesc ascult muzica, dansez, ma uit la tv, la diferite emisiuni...Ca sa nu ma plictisesc imi caut de treaba prin casa, stau pe aici cu voi...Ma rog, s-ar gasi cate ceva de facut ca sa mai inlaturam monotoniahappy

| SuKi2KirAi1 a răspuns:

Asculta muzica tare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asculta muzica, iesi cu prietenii in oras la suc sau la film, citeste ceva, poti sa ti faci un hobby sau poti sa te apuci de un sport. uita te la filme, joaca te pe pc, fa poze, deseneaza, canta, scrie. ah uite o idee draguta. poti sa dormi la un prieten/prietena.si sa va distrati.sau in vacante puteti pleca undeva la munte sau poti intra in diferite actiuni la scoala. sper ca te am ajutat.

| pretty27girl a răspuns:

Hm. poti iesi la un film cu prietenii, in oras, la cumparaturi(gen haine big grin), mergi acasa la o prietena sau o inviti acasa, te uiti la tv, vorbesti pe mess, citesti o carte

Sper sa-ti fie de folos
BYE

| jeff_9730 a răspuns:

Sa te curci pe un butuc si dedesup sa ai o sltea si apoi sa faci un soantaambamb(sa sari si sa te invarti in aer)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa vorbestii (vb)pe mess sa iesi afara sa iti faci temele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt atatea variante...si cu capu d pereti daca te dai n t mai plictisesti tonguewinking

| bianka_7238 a răspuns:

Poti sa citesti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu am ce face sa ma cautati pe id-ul psergiu21 daca vreti si va dau un joc tare online

Întrebări similare