1.fa sport
2.invata sa jonglezi
3.suna un prieten vechi cu care nu ai mai vb de mult
4.citeste
5.fa origami
6.gaseste cate o porecla prietenilor tai!
7.scrie un/o cantec/poezie/poveste
8.joaca tomapan
9.painicile
10.avioanele
11.canta!
12.danseaza
13.deschide dex la nimereala dsi invata cuvinte noi!
14. uita-te la poze mai vechi
15.mazgaleste reviste!
16.cauta prin fiecare sertar al casei
17.fa-ti un sendvis interesant
18.invarte-te cu scaunul 1
19.deseneaza
sper ca te-am ajutat
Fa sport inauntru, fa origami, sari coardape afara, du-te la un suc cu prietenii tai, invita-ti prietenii la tine acasa, cara-te cu rolele sau cu bicicleta cu prietenii, du-te la magazin, fa si tu ceva de mancare, fa-ti un jurnal si cauta-ti un loc secret in care altcineva nu-l poate gasi, alearga pe afara, daca ai pisica sau catel mangaie-i sau dale sa manance (asta fac eu de obicei ) citeste carti interesante, sau joaca-te si tu un joc adica joaca-te carti cu prietenii tai, date cu crema si fate mai frumoasa sau dormi putin cu castravetii la ochi, asculta o muzica sau inventeaza tu o muzica pune-o pe you tube sa vezi ce zic prietenii tai, comenteaza pe you tube, schimba-ti fundalul la telefon la calculator tableta laptop etc. eticheteaza fotograile prietenilor dai like la fotografii sau comenteaza la ele, fa-ti iduri de mess mai multe, creeaza jucarii din hartie, plastic orice! fa colectie de stikere lala band de la tempo daca ai auzit de asa ceva!
Si cam atat sper ca te-am ajutat!
Uite ce fac eu sincer cand ma plictisesc:
Sincer, cant la karaoke http://www.karaokeparty.com... Fa-ti cont, allege melodia, Enjoy!
ATENTIE!
Trebuie sa ai Microfon si daca faci asta sa o faci pe Internet Explorer sau Mozila Firefox (de preferat Internet Explorer)
Poti sa-ti faci un jurnal. Sa scrii in el ce ai facut ieri, azi, pe unde ai mai fost, poti scrie in el daca iti place de cineva..., poti sa-ti faci un caiet de melodii si cauti versuri pe internet si le scrii in caiet, cauta coafuri pe youtube si ti-le poti face la parul tau. Fa-ti un oracol (daca nu stii ce este un oracol cauta pe internet). Ce fac eu de obicei cand ma plictisesc : Inventez coregrafii la melodiile mele din telefon sau caut karaoke la melodii din Violetta si cant. Tie daca nu iti place Violetta poti cauta karaoke la alte melodii. Daca e frumos afara du-te la magazin, plimba-te cu bicicleta, cu rolele. Eu acum cateva zile, m-am intalnit cu 3 colege, si am facut prajituri. Singure, fara ajutorul nimanui.Crede-ma e foarte distractiv. Ne-am facut si poze. Poti face si tu asta. Uita-te la televizor. Fa o compunere despre desenul tau preferat. Cam atatea idei am avut! Pa!
Senorita2000 întreabă:
Mihaelagirl întreabă: