Buna
Poti face urm lucruri:
-sa stai pe mess
-sa stai pe TPU
-sa desenezi
-sa iesi afara(daca este frum vremea)
-sa faci vreun caiet de amintiri, oracol etc.
-sa intri pe facebook si hi5
-sa editezi poze
-sa joci jocuri
-sa asculti muzica
-sa vezi un film
-sa faci poze
etc.
pa, pa
Aceeasi problema o am si eu.Incearca sa te uiti la un film bun sau sa citesti o carte captivanta.De obicei eu cand ma plictisesc dau drumu la muzica si incep sa dansez sau ma pun sa fac parada modei prin casa sau incerc diverse coafuri.
Paii... poti sa te joci pe facebook diferite jocuri cam ca It Girl sau Monopoly Milionaires ori poti sa pui muzica si sa faci karaoke etc.
Pfoai cand ma plictisesc:
Fac poze.
Scot toate hainele din sifonier si le combin
Ma machiez cuu multe multe combinati
Incerc diferite stiluri de coafuri
Ma joc cu cutsulachii meu, Echo :X
Aceeasi problema o am si eu.Incearca sa te uiti la un film bun sau sa citesti o carte captivanta.Cateodata eu incep sa fac parada modei prin casa si incerc o groaza de coafuri noi.Sau pur si simplu poti sa dai drumu la muzica si sa dansezi.
Hmm citeste ceva interesant sau vizioneaza un film interesant de ex eu ma uitam mai devreme la What happens in Las Vegas o comedie romantica. Vezi daca il poti vedea pe divixonline.biz daca nu mai pune intrebari, mai raspunde la intrebari pe acest site sau poti inventa poezii. Eu asta mai fac din lipsa de ocupatie uneori:d. Sper sa gasesti ceva interesant, stiu cum este sa te plictisesti
Pai...
intra pe net sau cauta-ti pe undeva niste chestii si deseneaza-le
sau scoate-ti hainele din dulap si combina-le ==> incearca sa inventezi tinute noi
pune-ti o melodie si inventeaza pasi de dans
cauta prin revistele tale vechi [bravo, bravo girl, popcon (daca le citesti)] si decupeaza haine si accesorii, si papuci iar apoi lipeste-le intr-un caiet astfel: ex: blugi+tricou+vesta+ochelari de soare+ opincute +bratari
asculta muzica ta preferata
sau joaca-te pe calculator, cauta-ti statusuri, da comentarii la fotografii la prieteni pe hi5 sau facebook sau ce cont ai tu
sper ca te-am ajutat :*
Intra pe un site de poker si incepe sa joci. Uite aici un mini ghid www.pokeronlineromania.net
anonim_4396 întreabă: