Nu e nevoie sa raspundeti asa dur
intrebarea s-a puc pentru a afla parerile celorlalti, un schimb de idei.
geta, nu stiu ce varsta ai dar sunt foarte multe de facut, excluzand internetul si uitatul la tv: citeste o carte(beletrisitca sau ceva stiintific), gateste ceva ce ti face placere, iesi la o plimbare in natura, suna 2 3 amci si iesit la un pahar de vorba, gasesteti un hobby si concentreaza te asupra lui, ia ti un catel, astfel il poti scoate la plimbare sau te poti juca cu el inauntru. sau poti lua orice alt animal de companie si rasfata l.
sunt multe de facut
astea sunt doar cateva idei, care le aplic eu.
De obicei nu ma plictisesc. Intotdeauna am ceva de facut... sau daca nu am, imi fac... Imi place sa ma plimb (si sa ascult muzica cand ma plimb daca nu sunt insotita), sa ma dau cu rolele, sa joc basket, sa stau de povesti cu diverse persoane, sa citesc... si sa mai corespondez cu cate o persoana aflata departe... si probabil multe altele care nu-mi vin momentan in minte...
De obicei ma plictisesc pentru ca realizez ca mi-am terminat toate activitatile zilnice.
nu cred ca cititul unei carti te ajuta maia les in momentele de plictiseala cand nu ai chef de nimic (ironic).
eu prefer sa vad un film. sau sa scriu ceva, sau sa citesc o gluma buna, sau sa gatesc. multe activitati de facut in casa, pe o zi ploioasa in cre plictiseala e in floare.
Pai si eu ma plikt acum si de aia am scris un comentariu stupid ca n-am ce face stii am doar 13 ani si ma plictisesc ca si cum as fi la batranete cand nu mai ies din casa 3 zie blaa bla blaa.ma rog frate imi spun parerea plictiseala e buna uneori DAAR acum pentru mine e JALNICAAA am un singur joc pe carel pot juca zi si noapte daca ma lasi dar azi jocu se modernizeaza si nu pot inra :( asa ca ma plictisesc este singuru joc pe care-l joc si imi place asa mult sa ma credeti nebuna sau cm vreti dar incercati (www.ourword.com)mie imi place criticati-ma nu imi pasa ce zice lumea de mine cum arat sau cum ma port un singur lucru THIS IS ME unicat :P
Lol ea(el) se rreeffeerraa ca ce face cand are stare de plcitiseala lol mi s-a intamplat si mie in microbuz spre mare parca imi venea sa fac ceva dar tot nu era distractiv si ma gndeam la toate pana am ajuns la mare dupa aia a fost tot ok! si raspunsu meu e cautati un joc misto sau ia-ti niste mancare si uiate la un film sau nu stiu astea au fost ideeile mele nu ma judecti x-(
Ai animal de companie? joacate cu el, hmmm... uitete la tv sau intra pe www.there.com nu stiu... sari in sus si zici :HOPA, iate de muzica, fa ceva:)):):D
anonim_4396 întreabă: