| geta_vasiliu a întrebat:

Ce sa fac daca ma plictisesc? Voi ce faceti sa scapati de starea asta enervanta?

Răspuns Câştigător
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Un om inteligent nu se plictiseste! Gaseste intotdeauna ceva de facut!

100 răspunsuri:
| oanytas a răspuns:

Hai de parca tu antonio nu te plicti niciodatatongue

| claudia_2352 a răspuns:

Raspunde la intrebari pe TPU asculta muzica uitate la televizor cheama un prieten la tine

| bianca28_2493 a răspuns:

Eu cand ma plictisesc fac o vizita la biblioteca si imi iau niste carti de aventura si de groaza big grin

| deea_5576 a răspuns:

Gandeste-te la o felicitare pentru orietenii tai; invata l o mterie care stu ca nu te descurci.ia id meu ca sa vorbim:deea.papusa_barbie

| georgiana_5312 a răspuns:

Eu zic sa te uiti la TV si daca nu e nimic sta pe net si daca tot te plicti. du-te in mata!
Sau ai putea sa mergi la un suc cu you friends sau du-te in parc peti face multe

| agreziva a răspuns:

Fratele mheu laughing un om inteligent adica un tocilar loool.se plictiseste...mai ia o carte sa citeasa si tot asa

| agreziva a răspuns:

Pff.nebune astia care nu se plictisesc. iau la_|_

| Norby_7706 a răspuns:

Catodata mor de plictiseala! Dar atunci eu ma gandesc si imi vin multe idei. Sau apucate de fund si sari in sus! (e distractiv) happyhappyhappyhappy

| inna_7287 a răspuns:

Sa te plimbi ...sa citesti sa sari in sus de plictiseala cum fac eu...am 18 ani dar numai pot de plictiseala si nu am chief de nimic

| George017 a răspuns:

Hashe86, ai mare dreptate, daca te plictisesti nu inseamna ca esti dus! poti face multe activitati! poti de exemlu sa creezi ceva din improvizatii!