Raspunde la intrebari pe TPU asculta muzica uitate la televizor cheama un prieten la tine
Eu cand ma plictisesc fac o vizita la biblioteca si imi iau niste carti de aventura si de groaza
Gandeste-te la o felicitare pentru orietenii tai; invata l o mterie care stu ca nu te descurci.ia id meu ca sa vorbim:deea.papusa_barbie
Eu zic sa te uiti la TV si daca nu e nimic sta pe net si daca tot te plicti. du-te in mata!
Sau ai putea sa mergi la un suc cu you friends sau du-te in parc peti face multe
Fratele mheu un om inteligent adica un tocilar loool.se plictiseste...mai ia o carte sa citeasa si tot asa
Catodata mor de plictiseala! Dar atunci eu ma gandesc si imi vin multe idei. Sau apucate de fund si sari in sus! (e distractiv)
Sa te plimbi ...sa citesti sa sari in sus de plictiseala cum fac eu...am 18 ani dar numai pot de plictiseala si nu am chief de nimic
Hashe86, ai mare dreptate, daca te plictisesti nu inseamna ca esti dus! poti face multe activitati! poti de exemlu sa creezi ceva din improvizatii!
anonim_4396 întreabă: