| sua01 a întrebat:

Ce sa fac de ziua mea...adica o sa imi aduc toate prietenele acasa si nu stiu ce jocuri sa ne jucam etc...implinesc 12 ani

7 răspunsuri:
| rapto88 a răspuns:

Da-mi id de mess daca ai si mai vorbim

| ღAngiießăă a răspuns:

Fetelor le place distracţia mai mult decât băieţilor deci am câteva idei. 1 ar fi să jucaţi adevăr sau provocare. 2 să jucaţi monopoly 3 să vă rujaţi legate la ochi. (asta am făcut eu şi o să ai surprize când te uiţi în oglindă). 4 să faceţi glume la telefon. 5 să faceţi karaoke pe melodii pe negativ 6 să povestiţi visurile cele mai ciudate. 7 să vorbiţi despre ocupaţiile părinilor să vedeţi ce au în comun happy

| Puffulets a răspuns:

Eu zic sa va uitati la nisite filme horror, jucativa carti, remi, jucativa pe pc, lapte gros, sa inoit caprita, adevar sau povocarebig grin

| saharabya a răspuns:

Http://yourbestparty.blogspot.ro/ intra aici si gasesti o lista cu toate jocurile din lume existente pe care le poti juca intr-un grup de prieteni cu tot cu regulament;)

| afrodita3333 a răspuns:

Vedeti o comedie sau animatie
jumati un joc gen METROLOPIS
adevar sau provocare
faceti-va unchiile una alteia
faceti diferite coafuri de pe you tube
jucati fete filme sau baieti

| SaRa13 a răspuns:

Parerea mea este ca poti sa te duci la o cofetarie (Redal) sau la McDonalds si sa va aducesti cateva pixuri su foi si sa scrieti provocari pe ele si sa le puneti in scrumiera de pe masa...haios am facut acelasi lucru.
Acasa puteti sa va jucati:Baba-oarba,Dansatul cu o portocala intre frunti, Sticluta, Provocari(cum am scris mai sus), Monopoli sau Remi, Carti si o bataie cu perne!
Sper ca te-am ajutat! Funda?

| ŁīĸēÃĐŕēāϻ a răspuns:

Buna! In primul rand "La multi ani!:*" si in al doi-lea rand: Ati putea incerca sa jucati clasicul "adevar si provocare", ascultati niste muzica buna, va uiatati ca un film fain mancand pizza si floricele, acum este vara puteti sa va bateti cu apa si de ce nu le poti invita sa doarma la tine. Sper ca te-am ajutat, distractie!