| Claudia52 a întrebat:

Ce sa fac in casa? Ma plictisesc foarte rau.

20 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pune osul la treaba si ajutati mama.

| Leandro a răspuns:

Daca-ti place sa scrii, fa-ti un blog sau website personal. Poti sa-ti faci unul gratis pe www.ucoz.ro, iar ajutor in dezvoltarea sa iti dau si cei de pe www.forum.ucoz.ro. Bafta!

| Rockart a răspuns:

Poţi să îţi faci blog şi să cauţi subiecte interesante despre care să poţi scrie sau stai pe TPU, uită-te la un film, fă-ţi cont pe ow/imvu, fă teste, cheamă o prietenă la tine să faceţi karaoke sau invită-le în oraş/ parc /la o pizza/ cinema/ KFC, fă-ţi o pagină specială pe facebook şi inventează concursuri, pune la Lotto, mergi la biserică şi roagă-te să câştigi la Lotto, mergi la cumpărături, învaţă să faci brăţări(ale prieteniei) cu numele tău/ale prietenelor tale, fă-ţi noi modele pe unghii, fă gimnastică, schimbă-ţi look-ul, citeşte, desenează, găteşte, ascultă muzică, fă-ţi temele.

Uite că ai ce face. Trebuie doar să-ţi foloseşti imaginaţia.

| Erika120192 a răspuns:

Uită'te la un film. happy`

| XxXxAlessiaXxX a răspuns:

Sa te joci lambada dezbracat pe masa.

| Dark13 a răspuns:

Uita-te la tv filme pe youtube, joacaate jocuri online

| Dya22 a răspuns:

Te poti juca pe internet,poti vizita mai multe bloguri,poti citi o carte interesanta,poti viziona un film bun, poti asculta muzica si dansa daca vrei, poti desena ceva sau daca iti place sa scrii, poti compune o poezie...

| MyaMySeSpune a răspuns:

Pai ai putea sa incerci sa stai la calculator sa cauti pe TPU jocuri noi care s-ar putea sa iti placa. eu asa am descoperit woozworld, ai putea sa faci origami, ai putea sa desenezi, ai putea sa te uiti la un film, ai putea sa te uiti pe poze mai vechi, ai putea sa cotrobai prin locuri unde nu ai mai umblat, ai putea sa probezi haine din dulap laughing. si multe altele. am acasi problema foarte dess asa ca ma pricep laughing

| MyaMySeSpune a răspuns:

Ai putea sa dansezi.

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Sa citesti din Biblie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai animal de companie, joaca-te cu el laughing Exercitii / gimnastica / un film bun / curatenie cu muzica data mai dare, sunt destule posibilitati. big grin

Răspuns utilizator avertizat
| ionutmystic a răspuns:

Recomand PS3 ( sau xbox360) big grin. Ce n-as da sa mai am 15 ani, sa nu am niciun stress si sa ma pot juca toata ziualaughing

| telluno a răspuns:

Buna Clau,
Ceva simplu si foarte distractiv, apuca-te de origami, e foarte usor si chiar placut.
Uite acest link pentru a te ajuta sa constuiesti o superba lebada din hartie A4.
Mult succes si o sa-ti ocupi timpul cu folos :)
http://www.youtube.com/watch?v=dUCs2MkXoLc

| SarahMaria a răspuns:

Asculta muzica, uita-te la un film.

| NekoJen a răspuns:

Ce te trece prin cap. Fii spontana! big grin

| xiuxiu a răspuns:

De multe ori mi se intampla si mie... mai ales acum cand am numai examene si traiesc singura, deci pot sa-ti recomand sa faci ceva handmade, gasesti pe net multe idei, eu vreau sa fac lumanari zilele asta, sper ca te-am ajutat

| red15girl a răspuns:

Incearca sa faci niste experimente cu apa, animale sau orice altceva...

| PeresBogdan1999 a răspuns:

Eu intru pe google si caut filmulete sau imagini amuzante

| Darclee a răspuns:

Citeste o carte.

Întrebări similare