Gaseste-ti un hoby sau ceva care sa te multumeasca.Eu daca as avea timp liber, of! cate as avea de facut... Dar probabil tu esti foarte tanara si ai nevoie de multa actiune, asa ca fa-ti cat mai multi prieteni si distreaza-te! Numai bine!
Tukhey23....hmm si chiar crezi tu c-o sa faci fata pretentiilor ... daca spui tu c-o sa fie distractiv.atunci...merg pe-ncredere.
Ooo. obisnuiesti sa iei si flori? e de bine hmm.muschi....... eh turki poate ca... poate ca as pierde ceva daca nu as accepta...
Amy.eu sunt din Craiova.(ai vaz intrebarea mea).chiar imi pare rau, sincer, dar lasa-mi id-ul tau pe prv.
Stai la pc, citesti o carte care ti se pare interesanta, iesi sa faci ceva miscare, te uiti la vreun film, joci vreun joc, asculti muzica, dansezi, faci curat, faci parada modei, uff cate lucruri nu-s de facut
Sa incerci sa te plimbi, sa te uiti la un film, sa faci integrame, sudoku daca iti place, sa asculti muzica, navigheaza pe net cautand lucruri interesante, asculta muzica ta preferata, incearca sa gatesti ceva, deseneaza, citeste o carte, stai cu familia ta la povesti .
@cami:de ce nu? iesim la o prajiturica(imi place cum suna), platesc eu de data asta... data viitoare, ma fac ca nu am bani, si mai vedem noi.Deci vii?
o sa fie distractiv.
@cami:hmm sunt baiatul viselor tale.Asa ca eu zic sa vin... iti garantez ca ai ce vedea la mine(muschi). deci vii?
Flori=100.000 mii, prajituri=200.000 mii. ma costa ceva
Acordã atentie lucurilor importante pentru fericirea ta... Joacã-te cu copiii, fã-ti controale medicale periodic, iesi în oras la cinã, fa sport, vei avea suficient timp altã datã sã faci curat sau sã repari cine stie ce dispozitiv. Ai, în primul rând grijã de mingile de golf, ele conteazã cu adevãrat. Stabileste-ti prioritãtile, restul e doar nisip." *
Pai. de obicei sta la pc.
Amy, incearca ceva nou. iesi in parc, alearga, role, stai in aer liber, fa miscare, vezi un film, hobby (gen inot, tenis. etc ), sunt atatea de facut =D.
AndraAlexaLove întreabă:
MiculAjutor întreabă: