Gaseste-ti un hoby sau ceva care sa te multumeasca.Eu daca as avea timp liber, of! cate as avea de facut... Dar probabil tu esti foarte tanara si ai nevoie de multa actiune, asa ca fa-ti cat mai multi prieteni si distreaza-te! Numai bine!
Pai sunt o multime de moduri in care poti sati petreci timpul liber cum ar fi sa asculti muzica, sa te uiti la TV, sa stai pe mess si sa te amuzi cu prietenii, sa citesti te si relaxeaza pe langa asta, si ce fac eu cel mai des ies in oras cu prietenii...sau practica un sport si tinete de el astfel te amuzi, si ai ce face asta fac eu
Uite niste idei... citeste o carte[daca iti place sa citesti], fa sudoku[eu ador sudoku], integrame, joaca-te pe site-ul www.clopotel.ro, sau pe www.ggg.com, iesi in aer liber, la o plimbare in parc sau in padure, fa niste desene in creion sau culori de apa, vizioneaza un film funny, sau multe alte idei :]]
Pai du-te la shopping fa ceva folositor lucreaza suplimentar fa miscare citeste stai la tv la calculator fa o petrecere in pijamale orice dar sa nu te plictisesti asculta muzica colectioneaza ceva uitate la un film deseneaza dansezi canta fa curat ceva folositor eu una asa asi face
Am gasit acest site dand search pe google "ce sa fac in timpul liber". Este un subiect foarte ciudat si la o intrebare asa simpla, raspunsul mi se pare mult mai complex. Toata lumea ar face ceva sa iasa din monotonia zilei. O fii bine sa ai timp liber, sa nu ai? Daca nu esti genul caruia sa-i placa sa experimenteze ceva nou, probabil ca timpul liber este iadul pe pamant. Eu ma amuz enervand pe cineva, asa ies eu din monotonie... incerc, prin putina psihologie care o cunosc, sa stresez un om pana cedeaza. Caut de fapt sa vad o persoana reactzionand intr-un fel, e felul meu ciudat de-a fi. Nu sunt un om inteligent si nu prea intalnesc persoane cu care sa pot comunica, nu gasesc subiecte comune... ma plictisesc repede. De aceea, incerc sa-i enervez, discutzia e mai lunga si mai amuzanta. Nu caut sa-ti raspund tie la intrebare, am intrat aici pentru ca si eu cautam un raspuns. Cred ca nu am avut gustarea de cearta de cateva zile si isi face efectul sau poate si asta a devenit o monotonie, in orice caz, calculatorul nu ne ajuta cu nimic. Cand il inchizi iti dai seama ca ai pierdut foarte mult timp facand nimic. Bafta la cautarea raspunsului
AndraAlexaLove întreabă:
MiculAjutor întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: