| DanyXhell a întrebat:

Ce sa fac, ma plictisesc, am 15 ani. Odata am intrat la discoteca cu prietenu vecinei mele l-a convis pe paznicul de acolo si acum zice ca nu ma mai poate baga in disco ca sunt prea mic. El cu prietena lui(vecina mea)merg sambata de sambata, eu stau in casa. Ce as putea face sa merg si eu la disco sau undeva, la petreceri nu ma invitat nimeni, inca. Funda+Vot

3 răspunsuri:
| Rumi a răspuns:

Incearca sa dai si tu petreceri!

| Roxana90roxana a răspuns:

Deghizeazate si intrathinking

stai afara cu prieteni; fa iesiri cu prieteni sau familia; mergi la un film ceva; parc; daca stai la tara e bine ca poti sa stai cu prieteni pe strada; acum ca e cald; jucati ceva; mergeti la un strand ceva; undeva unde sa faceti plaja si baiethinking

fa o seara cu prieteni

un fotbal ceva; esti baiat; e mai usor sa te distrezi cu baieti; o fata si ea se distreaza; dar nu poate sa zica; mama ies cu fetele pe strada; ca automat sunt si baietii; in schimb baietii sa zica mama ies cu baieti ii crede; merg la fotbal etcthinking bafta.

| PrototipDieco a răspuns:

Iti recomand un sfat super bun, care la mine a functionat cand aveam varsta de 15. 16. Lasa-ti parul sa crasca si dal pe spate cu spuma sau gel. Ceva de genu sa para o cuafiura din anii 50' iti va sta si bine si vei putea si intra, pentru ca o sa te imbatraneasca cu 3 sau 4 anii. Si alta solutie ar fi sa te imbraci ceva mai matur, nu folosii haine de copil de 15 anii, foloseste niste haine mai normale. mai mature. Succes!