| andreea_7821 a întrebat:

Ce sa fac? ma plictisesc in fiecare zi! vreau niste sfaturi, idei! fundita pentru cele mai multe si utile.

15 răspunsuri:
| WR104 a răspuns:

Daca nu spui si cati ani ai de unde esti e mai greu de dat sfaturi.

| boudals a răspuns:

Gasete o ocupatie un hobby de exemplu un sport sau sa gatesti happy e ft amuzant xD sau sa mergi pe afara. Eu recomand ceva nebunescrolling on the floor de exemplu sa iti strangi o gasca si sa mergeti cu intr-un loc necunoscut happy sau puteti sa faceti o simpla plimbare prin parc. Ingredientul secret este sa fiti cat mai multi big grin Noroc. Distractie placuta happy

| Alexaame a răspuns:

Pai ai putea sa.ti iei de pe net niste modele de unchii si sa incerci diferite modele pana iti place ceva.
Sa mergi pe afara sau la cumparaturi.
Sa mergi la o prietena de.a ta sau invers.

| luiza95 a răspuns:

Asta vroiam sa intreb si eu laughing)) ma plictisesc de moooorrr

| Justagirl1312 a răspuns:

Gateste! Fa-ti unghiile, mergi pe la bunici, fa modificari in camera ta, e simplu.O sa treaca timpul mai repede si nu ai timp sa te plictisesti.

| AnnaKarenina666 a răspuns:

Ieși cu prietenele la un suc sau la un film. Citește o carte drăguță. Apucă-te de desenat. Fă-ți un blog și scrie pe el în fiecare zi, în felul ăsta îți faci și prieteni noi. Ieși la o plimbare cu căștile în urechi. Fă ordine prin cameră, poți chiar să schimbi câte ceva la camera ta, ca să scapi de monotonie. Gătește ceva nou, chiar dacă nu îți iese o să fie distractiv (poți chema și o prietenă) sau. apucă-te de temele de vacanță, în caz că ai. Dar ultimul sfat e așa. în zile disperate! laughing :*

| luliluli a răspuns:

Eu nu m-am plictisit niciodata. Daca nu ai ce sa faci, apuca-te de ceva util, care te poate ajuta in viata.
De exemplu citeste. Sau invata o limba straina. Sau plimba-te, si ai grija sa observi in plimbarea ta oamenii, natura, pasarile, animalutele...
sau apuca-te de sport. invata sah.
mergi la film.
Sunt o multime de lucruri pe care le poti face singur sau cu prietenii. Nu-i inteleg pe oamenii care se plictisesc. Dupa parerea mea timpul e cea mai importanta resursa pe care o avem. Nu-l risipi. Foloseste-l ca sa evoluezi!

| AleAlbu a răspuns:

Nu poti sa te plictisesti in fiecare zi. Uite niste idei:
-fa-ti "Bucket list"(lista cu ce sa faci inainte sa mori) happy
-uita-te la niste filme interesante ex:Red Eye, Enought, Num3re Fatale
-joaca badminton
-iesi cu prietena cea mai buna in oras
-fa origami
-fa farse la telefon
-creeaza tinute pe Polyvore
-scrie in jurnal
-comenteaza fotografiile naspa ale prietenilor de pe facebook
-iesi afara cu bicla

| mgtow a răspuns:

Pleaca la tara.

| PinkPanther a răspuns:

Uita-te la un serial, citeste o carte, iesi cu prietenele cu rolele sau bicicleta in parc. sunt multe obtiuni, trebuie doar sa gasesti ce iti place

| mnopqr a răspuns:

Incearca ceva nou in fiecare zi! happy

| Tynnna a răspuns:

Hmm..nu are rost sa iti mai zic ce deja ti-au spus altii inaintea mea. Am mai raspuns la intrebarea asta si ideile mele in plus ar fi sa iti iei materiale si sa te apuci de bijuterii handmade (poti sa le si vinzi apoi) sau angajeaza-te daca ai varsta potrivita. Sau...sigur ai si tu o pasiune, ceva ce iti place mult sa faci.

| RubyBRB a răspuns:

Intrucat de multe ori sunt in pana de idei ce sa facem in timpul liber, am zis sa fac o lista cu 100 de lucruri de facut in timpul liber (in Bucuresti sau aiurea) pe care sa o consult cand e cazul.

Sa muncesti pentru tine. Sa te gandesti la o noua idee, sa faci monopoly in viata reala.
Sa te joci cu copii tai
Sa mergi la film la mall. Sau sa vezi un film la tine acasa
Sa mergi la carciuma, sau intr-un pub
Sa mergi la Lasermaxx. Te distrezi, dai jos burta, te simti bine.
Sa mergi la teatru.
Sa te plimbi prin parc
Sa te duci la inot. Eu personal sunt mega incantat de IDM Regie
Sa tragi de fiare.
Sa faci jogging
Sa mergi la paintball. Eu m-am inteles foarte bine cu baietii de la City Paintball
Sa citesti o carte. Sau un e-book. Sau articole de pe net
Sa te uiti la TV/youtube
Sa iesi in club
Sa mergi la karaoke. Pubul din club Pat are asa ceva, foarte fain.
Sa mergi la munte (ca pantofarii)
Sa urci pe munte.
Sa mergi la observatorul astronomic
Sa faci cursuri cu cea ce stii tu prietenilor tai, care ar fi interesati de asa ceva.
Sa iti vizitezi familia
Sa mergi cu ATV-ul
Sa faci rafting
Sa te plimbi cu bicicleta sau cu rolele
Kytesurf
Sa vorbesti cu un om destept (mai destept ca tine)
Frecat menta pe net: jocuri, ferma, poker, dating, socializare
Sa joci pingpong in parc la Izvor, sau Herastrau, sau altundeva outdoor
Sa joci ceva cu prietenii: canasta, rummy, lapte gros, fotbal, whatever
Sa mergi la carturi (Pipera, Herastrau, …)
Sa scrii o carte sau un articol
Sa pictezi
Sa-ti imbunatatesti prin casa (batut cuie, schimbat becuri, etc)
Parapanta, motodeltaplan, deltaplan (la brasov)
Zbor de agrement (langa Bucuresti, langa Ploiesti – la strejnic)
Drifting (tu sau cu altcineva)
Sa te duci la agatat (asta e valabil pentru cei inca disponibili)
Sa dormi
Sa faci un curs, sa mai inveti ceva: bucatarie, facut bijuterii, yoga, limba engleza.
Sa te duci la cumparaturi (pentru multa lume acest lucru ar fi pe primul loc)
Sa iti cauti de lucru
Sa te pregatesti de emigrare
Sa vizitezi oameni in nevoie si sa ii ajuti (voluntariat): copii bolnavi, batrani, orfani, etc. Iti confera un sens in viata
Sa mergi la un concert (de la muzica de camera pana la Metallica)
Sa faci politica
Sa iesi la un gratar in aer liber cu prietenii
Sa-ti iei o barca pneumatica si sa iesi pe balta (la pescuit sau nu)
Sa dai zapada din fata casei
Sa suni la furnizorii tai, sa le zici ca renunti la serviciile lor de 2 lei si sa iti renegociezi contractele: telefonie mobila, fixa, internet, etc
Sa dai sau sa te duci la o petrecere
….
Si lista de 100 de lucruri de facut in timpul liber in Bucuresti sau aiurea ramane deschisa. Cine mai are idei, i-as ramane recunoscator daca le-ar impartasi

| omide a răspuns:

Vezi www.grozav.ro ai jocuri, bancuri ai chiar si video http://video.grozav.ro

| DyaLove a răspuns:

Iesi afara cu prietenii, asta e cel mai bine.