Apucate de jocuri la pc..Gen NFS, FIFA, CS, CALL OF DUTY..si nu o sa te mai gandesti la cadouri..vei fi concentrat acolo..Astept fundita
Uita-te la filme, incearca jocuri noi, iesi pe afara... mai multe poti sa-ti pierzi timpu in multe feluri
Cel mai simplu ar fi sa nu te mai gandesti ca e ziua ta imediat, pur si simplu sa iti imaginezi o zi obisnuita.
Poi fa lucruri care iti palc, ceva ce nu ai mai facut de foarte mult timp.Te poti juca jocuri pe net, sa te uiti la filme, sa citeste daca iti place.
Pai daca e vreamea naspa si nu poti iesi pe afar la footbal teniss etc... uitete la seriale/filme chemaati prieteni jucati carti... beti o bere 2 3 10 cate; puteti si trece rapid o saptamana eu cand astept ceva cu nerabdare (ca si tine ziua si am impresia ca trece greu, fac urmatoarele) imi caut serial daca nu gasesc, imi chem prietenii luam 2 3 5 pungi de seminte bere Si jucam cruceas, remi! sper ca ti-am fost de folos funda?
SAL: eu stiu celmai bun sfat da sa-mi dai fund decci si mie misa intinplat as da sti ce am facut eu m-am apucat de un joc multyplayeri si jucinbuma mere numi detam seama cind treca asa repede tinpu eu cind am icaeput jocu era ora 13:00 dupai am mai stat pe joc si cind sama uit la ceas vad ca e casu 18:30 nici nu stiam cind a trecut tinpu as si deficecare data m-a facut as pina a venit ziua mea, fund ok.