| Ana22229 a întrebat:

Ce sa fac sa nu ma plictisesc? ca nu am cu cine sa stau ceva ce sa fac singura.

Răspuns Câştigător
| Close2you a răspuns:

Buna!
Daca tot esti singura, ai putea sa faci ceva exercitii fizice.Sau ai putea dansa(arzi calorii si te si distrezi-eu asta fac), ai putea sa vorbesti cu ceva prieteni la telefon sau pe messenger.De asemenea, ai putea citi o carte scurta si interesanta.Eu am citit "Visul unei nopti de vara",cred ca am citit-o intr-o ora si jumatate si am ras(multe situatii amuzante),poti viziona un film pe care vroiai sa il vezi demult(stiu ca nu va fi ca atunci cand te uiti cu cineva,dar te poti detesiona),savurand un popcorn sau ceva chipsuri. Daca ai varsta in care poti sa folosesti aragazul/cuptorul si ai ceva ingrediente,poti face o prajitura,un tort sau un fel de mancare(spaghete, cartofi prajiti etc.).
Pa, pa!

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Uita-te la acest film: Joy ride 2 dead ahead http://www.youtube.com/......ttp?/watch

| gigel68 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa iti cauti de munca.

| Vio199 a răspuns:

SALL PAI ai putea face multe lucruri, eu cand sunt singura acasa dac tot ce vreau, uh poti sa schimbi canal dupa canal la tv, sa mananci in timp ce te uiti la tv, sa strabati
netu, sa chemi pe cineva la tine sau sa iesi pe afara si daca nu ai cu cine te duci la un magazin alimentar mai indepartat sa iti cumperi ceva de rontaitbig grin si asa te plimbi...iti gasesti ceva de lucrutongue...sau cea mai buna idee: SA DORMI laughing

| Valy4567 a răspuns:

Daca ai calculator, joacă-te la el.Ai prieteni pe afară. Dacă ai, joacă-te pe afară cu ei. Dacă nu...dă-te cu capul de pereţi.

| Ana22229 explică:

Apropo am hazut joy ride doy dar nu e pre de groaza si am doar 10 ani

| DevilWeasel a răspuns:

Ce sa faci cand te plictisestilaughing :
1.Citeste o carte
2.Citeste un blog
3. Uita-te la un film bun
4.Asculta muzica
5.Deseneaza/impleteste/fa origami
6.Joaca-te pe calculator
Cam asta fac eu cand ma plictisesc ah si mai e un lucru dar nu stiu daca ti-ar placea sa-l faci...sa faci la matematicalaughing

| love_6969 a răspuns:

Poti sa desenezi

| edy66 a răspuns:

Compune poezii