| davidtm a întrebat:

Ce sa fac sa treaca repede timpu?
vreau raspunsuri serioase am
Funda!

Răspuns Câştigător
| xBebelushax a răspuns:

Cand te distrezi ti se pare ca trece timpu` prea repede, iar cand esti plictisit ti se pare ca un minut trece atat de greu precum trece un an...Deci fa lucruri care te distreaza. big grin

Pa`pa :*

5 răspunsuri:
| Alexalice10 a răspuns:

Sa stai pe facebook sau pe mess
Sa te uiti la un film sau la un serial
Sa ieși cu prietenii
Sa îți ajuti părinții
Sa îți faci temele
Sa citesti bancuri
Sa te joci pe calculator

| Bleed a răspuns:

Citeste o carte.
Eu, in timpul liber asta fac, sau vizonez seriale / filme, iar timpul trece foarte repede.

| alexpaul1986 a răspuns:

Ce ai putea face e sa iti gasesti o prietena sa petreci timpul cu ia o cina romantica una alta, sau poti face sport o alergare de 15 min 2 zile pe saptamana (depinde de ce corp ai) e perfectwinking sper ca te-am ajutat catd e cat o seara faina!

| DerpyXD a răspuns:

Te dtrezi foarte mult.

| alexyalex a răspuns:

Buna,depinde...citesc o revista,ma uit pe diferite site-uri interesante,merg la shoping,stau in pat si ascult muzica; ma intalnesc cu prietenul, dar cum e la lucru ziua, doar seara ne vedem si duminica ne vedem ziua.Mai fac ceva treaba pe acasa daca e ceva de facut, ma uit la tv, stau pe site-ul TPU.Depinde de stare,acum ca a venit vacanta mai merg la neamuri,la strand,la prietene si in diferite locuri,vizitez locuri noi.
Depinde si de vreme cum e, uneori cand e vremea ploioasa sau friguroasa prefer sa stau in pat, sa mancanc ceva bun si sa ma uit la tv.

Întrebări similare