| ramonna a întrebat:

Ce sa fac? Sunt distrusa! Iubitul meu cu care am fost impreuna un an si ceva, peste 2 saptamani pleaca definitiv in Italia cu familia lui, nu va mai veni aici, acolo se va duce la scoala, acolo va sta. De cateva zile plang fara oprire, sunt complet distrusa eu chiar il iubeam si aveam vise mari.

L-am sunat si am plans la telefon spunand-ui sa nu plece, si el a zis ca nu are ce face ca nu e dupa el, trebuie sa plece.

I-am spus macar sa tinem legatura la tel, sau sa vorbim pe mess si a zis ca nu se poate ca mai rau o sa ma doara asa, ca chiar daca tinem legatura el nu stie daca o sa mai vina aici, cel mai bine ar fi sa-l uit...

si de cateva zile nu imi mai scrie mesaje cum o facea inainte, nici nu ma mai suna, doar eu il sun pe el si vorbeste cu mine ca si cum nici nu suntem impreuna, inainte ma alinta acum imi zice pe nume... e clar ca iubirea noastra s-a stins. Nu mai stiu ce sa fac, plang fara oprire, el era ceva aparte pentru mine, l-am iubit mult si nu credk voi mai gasi un baiat asa cum a fost el.

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Lac sa fie, ca broaste sunt destule!
Lasand gluma la o parte pot sa-ti spun un singur lucru: daca asa se comporta cu tine ar trebui sa te bucuri ca v-ati despartit, nu el era cel de care ai nevoie, nu era marea iubire.
Daca te alina cu ceva iti mai spun ca nu esti prima si nu vei fi nici ultima care pateste asa ceva, asa ca traieste-ti viata si nu te uita inapoi. Maine este o alta zi, zicea personajul din Pe aripile vantului.
Si lac este!
S-auzim numai de bine!

| Brotacelu a răspuns:

Poate ca are dreptate... si eu daca eram tot asa as fi spus.

| Dan a răspuns:

Ramona, incearca sa cauti alt baiat, nu ai observat ca el nu mai vrea sa fie cu tine, este egoist, nu tine la tine, o sa fie si vremuri frumoase si pentru tine.Mult succes in viata, Ramona!

| chrystyna a răspuns:

Crezi ca doar tu suferi? Gandeste-te si la el.Sunt sigura ca inca te iubeste dar incearca sa te faca sa-l uiti, ca sa numai suferi. E intr-adevar trist ce ti se intampla. Dar asta e viata. Uneori e asa ipocrita. Dar n-ai ce-i face.Cine stie, poate in viitor o sa va puteti reintalni, poate o sa continuati relatia.Eu st cu iubitul meu de un an si ceva.Si el e mai mult plecat in Italia. Dar ne vedem pe mess, cand vine acasa sau cand ma duc eu acolo(el e pe cont propriu, nu e cu parintii). Uneori ma intreb si eu cum rezista relatia asa, fara sa ne vedem.Raspunsul e ca ne iubim mult si avem planuri de viitor impreuna pe care trebuie sa le implinim.In cazul tau, daca el a considerat ca nu poate merge mai departe la distanta, trebuie sa-i respecti decizia.Sunt sigura ca s-a gandit si la tine. Observ ca e inca sub supravegherea parintilor, deci nici nu are o varsta in care sa poata sa faca ce vrea el.Asa e viata.Trebuie sa mergi mai departe.Incearca pe cat posibil sa-l uiti. Ocupa-ti timpul cat mai mult, iesi cu prietenii, evita sa stai singura si sa te gandesti la el ca iti va face rau.Fii tare!

| Licurici_2296 a răspuns:

Am fost si eu intr-o situatie similara.eu fiind cea care pleca.
si as fi incheiat si eu treptat relatia, pentru ca e greu la mii de km distanta, si stiam cu un an inainte ca o sa plec, insa parintii mei si ai lui au fost intelegatori si am reusit ''sa-l iau'' si pe el big grin

asta e un caz fericit, mai ales ca amandoi terminasem cu scoala si cu bacu'.

insa in cazul tau, banuiesc ca sunteti mai mici, nu e chiar posibil.si eu il inteleg ca vrea sa iti dea mai mult timp sa te obisnuiesti.nu stiu.insa ar trebui macar sa vbeasca cu tine, in fata.intalnitzi-va si vbitzi deschis. cred ca asta ar ajuta.
parerea lui e ca fiind indiferent o sa te doara mai putin, si ca intensitate, si ca timp, decat sa iti zica ca tine la tine in continuare la fel si sa vbitzi pe mess si la telefon... pentru ca oricum nu mai vine in romania.

inteleg cat de greu iti este. iti tzin pumnii si iti urez succes!

| Louis_3400 a răspuns:

Ma eu nu cred ca iubirea voastra s-a stins, eu cred ca si el te iubeste si nu vrea sa te vada suferind, are el ceva pe suflet si nu vrea sa-ti spuna, dupa mine cred ca ati putea tine legatura, asa ca du-te si vorbeste fata in fata cu el si rezolvati problema

| liana_7847 a răspuns:

Parerea mea este ca poate in Italia a gasit pe altcineva si nu m-ai ii pasa de tine sau nu il mai interesezi.Scuze ca ti-am spus-o direct. Daca as fii in locul tau as incerca sa il uit.Pariez ca o sa gasesti un tip mai bun decat el si o sa va intelegeti de minune si in special o sa te bage in seama cat ar fi ziua de lunga.Eu iti zic sa nu te mai consumi pentru el caci nu merita.Si de acum in colo ai grija cu cine te incurci caci mai sunt unii care sunt cu mai multe femei deodata.Eu cred ca tu ai nimerit unul de acest gen. Daca intr-adevar te-ar fi iubit te-ar fi bagat in seama chiar si acum cand este plecat altundeva si nu poate sa te vada.Eu te sfatuiesc sa-l suni si sa-l intrebi ce s-a intamplat cu iubirea pe care o simtea pentru tine. poate cine stie iti spune ce se afla in inima lui si va impacati si traiti fericiti pana la adanci batraneti, desi asta nu s-a intamplat chiar asa de des si nu luam in calcul cazul lui Prigoana si al lui Bahmuteanca(stiu ca a doua oara nu mai trebuia sa pun lui caci e femeie). In orice caz eu itit urez noroc in orice ai face pe viitor!