Poate fi semn de depresie de...primavara!
Ar fi bine sa discuti problemele tale cu un psiholog.
Pai ce poti sa faci? intri pe http://www.tpu.ro si te apuci sa ajuti lumea raspunzand la niste intrebari...si apoi cu siguranta ti se va intoarce favorul si se va gasi cineva care sa te ajute si pe tine :)
Te apuci de munca grea, fizica sau mentala, dar munca grea, inrobitoare, care sa nu-ti dea timp sa te plangi. In cateva luni iti trece si in plus ai si realizat ceva prin munca ta.
Fetita draga, toate visele devin realitate, daca lupti pentru ele, daca tu crezi in ele, daca cu adevarat doresti sa devina realitate. daca visezi si te multumesti ca asta si nu ai incredere ca mobilizandu-te, iesind din casa, muncind pentru visele tale, le vei impline... vor ramane doar vise. nimeni nu iti implineste visele cu o bagheta magica. trebuie munca, suferinta, osteneala, ca sa reusesti, ca sa te bucuri de tot ce ai realizat. haide, mobilizeaza-te, fa-ti un plan pentru visele tale! eu una pot sa te sustin cu vointa gandului meu bun pentru tine! curaj, orice se poate daca VREI!
Deschide larg sufletul tau la un psiholog si nu visa la ceva ce nu poti realiza daca nu depinde de tine
Inimioara draga, buna intrebare ai adresat. Pot marturisi ca si eu ma aflu intr-o situatie asemanatoare si chiar sunt curioasa ce raspunsuri vei primi.Eu ce as putea spune este ca lumea din jurul meu ma sfatuieste sa imi gasesc activitati care sa ma ajute sa ma simt utila si care sa imi ocupe cat mai mult timp pentru a evita in maniera asta sa ma mai gandesc la "tampenii".
Ehhh toate trec in viata astaasa ca trebuie sa nu te mai gandesti la cele rele si sa vezi partile bune si sati triestiiiiiiiiiiii viataaaaaaa:X:X
Cred ca cel mai bine ar fi sa consulti un psiholog, sau sa incerci sa iti deschizi sufletul in fata unei persoane in care ai incredere.
O sa te ajute.
Incearca sa vezi partile bune ale lucrurilor, pentru ca fiecare lucru are parti bune si parti rele.Priveste ce viata frumoasa ai, si gandeste-te la cei care nu au, spre exemplu, cei saraci. Incearca sa iti gasesti linistea si prin rugaciune.Sau poate esti suparat/ a din cauza unei greseli facute. Cel mai bine este sa te confesezi si sa lupti cu teama si frica de a incepe un nou inceput
Doamne ajuta!